Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg kan ta en del av lista, hvis noen flere melder seg. Vi bør vel vente til tore_v1 har skaffet noen dingser å lodde bort  :yes: , så vi har en god nyhet å melde også!

8683299[/snapback]

Jeg melder meg gjerne, om noen har en liten mal man kan følge. Jeg er ikke veldig kreativ når det gjelder brev og PMs :ermm:

 

Edit eh dum meg last ned heller smp versjon

8683427[/snapback]

37651, Ja.

Si hva du får i PPD med den CPUen da :dribble:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Faen for noe herk den SMP-klienten er. Hadde kommet 41% på en WU. Jeg avsluttet den på riktig vis(Ctrl+C) fordi jeg måtte restarte PC'n. Etter restart vil den på død å liv starte på en ny WU. En hel dags arbeid rett i søpla :cry:

8683598[/snapback]

 

Det har skjedd meg også. Jeg stoppa smp-klienten før den rakk å laste ned, kjørte snarvei med -config i adressa, klikka enter på alt, og så fortsatte den på den påbegynte WUen, av en eller annen grunn. Puh

Lenke til kommentar

Anngående affinity og multi-cpu oppsett:

 

Det eneste man må passe på når man kjører mer en 1 mappe/instans med FAH console versjonen er att man må huske å gi hver klient en unik Machine ID. per i dag støtter FAH konsollen ID fra 1 til 8, alltså kan man max kjøre 8 instanser på en maskin.

 

Typisk så setter jeg opp denne strukturen på disken min (for en dual core):

..\FAH\CPU1\

og

..\FAH\CPU2\

Videre så kopierer jeg ALLDRIG mappene fra den ene til den anndre. Istede laster jeg ned seneste konsoll versjon til en av mappene, og kopierer denne ene .exe fila til begge mappene (anntar dual core). Så kjører jeg exe fila først i CPU1 mappa og velger machine ID 1 (default), så gjenntar jeg prosessen i CPU2 mappa men passer på å velge ID 2 der.

 

Dersom man ikke velger forskjellig ID så får man big time problemer..

 

Affinity trenger man alltså ikke sette. Dersom man velger unik ID så legger windows de automatisk i hver sin ledige core. Dette kan man se om man setter CPU1 til å folde med maks 80% CPU tid, så kan man etter omstart se i task-manager at ene coren går på 80% og den anndre på 100%. På enkelte maskiner setter jeg av den grunn opp CPU 1 til å gå på 90% av tida, slik at core 1 alltid har 10% "klar"... Selvsagt er dette bortkastet, men litt trangsynte og ikke innsatte brukere av disse maskinene blir støtt skremt dersom de oppdager at Word "bruker 100%", så for å unngå den diskusjonen hver gang jeg får en såkallt "smart" person inn i labben, så... uansett.

Endret av DargarWhiteFang
Lenke til kommentar

Du greier omtrent 1500 med SMP-klient på en E6600@3ghz, så enten har han en gående på 10ghz, eller så har han flere maskiner som folder. Jeg tipper det er det siste. :)

 

Jeg vet ikke hvor mange poeng de forskjellige gpu'ene drar inn, tenker da på om han har et HD 2900 XT eller et 1950 XT eller lignende high end fra ATi.

Lenke til kommentar

Ble ferdig med en WU på 5000 nettop, mens den stop på 4950 eller noe satt jeg den til å godta WUs på over 5mb. Nå har den stått på 0/250 i en god stund, kanskje en time. Er det normalt at den står med enormt mange minutter per frame?

 

Untitled1234.png

 

Redigert: Da gikk det over, etter 2 frames nå vil denne WU-en være ferdig om 4 dager.

Endret av Fruktkake
Lenke til kommentar

Hei å hå!

 

Nå har det stabilisert seg på rundt rett under 500 ppd hos meg... Og det er på åtte litt forskjellige kjerner. Kanskje på tide jeg oppgraderer!

 

Uansett, jeg kommer meg oppover på lista i det minste. Endelig kommet meg under plass nummer 400! Det går framover!

 

Er noen WU verdt mer enn andre? Skal prøve å installere på flere maskiner på jobben.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...