Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Men ellers er jo avgsnx.exe et problem for mange andre viser det seg. Slo av linkscanninga i AVG så folder den for fullt. Fikk også redusert smpfolding på en Win 64 maskin pga avgsnx.exe.

 

Jeg bruker ikke lenger antivirus programvare i noen form på dedikerte foldemaskiner. Ser ikke helt hensikten siden de kun er i kontakt med SF som jeg er sikker på holder sine maskiner fri for denslags ulumskheter. Skal jeg legge inn noe nytt på en av foldingmaskinene så tar jeg det via en annen maskin som sjekker alt som kommer ned før jeg sender det over til maskinen. Jeg vet ikke, men tror kanskje at antivirus programvare uansett form kan skape problemer for foldingen. Jo færre feilkilder dess bedre kontroll på foldingen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja, det er kanskje like greit. Du har vel en brannmur i det minste?

 

Det er ellers først gang jeg har problem med AVG. FRa tidligere husket jeg Norman (vi får/fikk av banken tror jeg) nektet å slippe clientene gjennom uansett, man måtte jo sitte der å godkjenne hver enkelt.. Så det slutta jeg med, Norton lot seg stille inn, men AVG er jo gratis og har jo stort sett funka.

 

 

Endret av kjellms
Lenke til kommentar

Jeg ville gjette på mellom 4 - 6K PPD, kanskje mer, men det er ren gjetting siden jeg ikke har erfaring med den. Min gamle AMD Phenom™ X4 Quad-Core 9950 Processor ga mellom 2 - 4K PPD uklokket hvis jeg husker riktig, og da foldet jeg på to 9800GX2 (4 x GPU) samtidig. Jeg brukte XP 64 hvor GPU-foldingen belastet CPU veldig lite.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Jada, enig, bare kjør SMP på den, det bør funke bra. Du finner jo fort ut hvordan det ligger an. Men jeg skjønner ærlig talt ikke de nye poengsystemene. La inn en client til på den nevnte bærbare (2,1 GHz duo) startet på p6501 på 190 PPD iflg FahMon, ligner jo på gamle pentiumer. Men den andre clienten kjører nå noe som heter p 10024 på ProtoMol core til 2160 PPD i øyeblikket, må være bonuser som slår til. Client Fah 6.30.

Lenke til kommentar

ER den Win 64 maskina min i ferd med å bryte sammen eller er P 6055 et usedvanlig tregt prosjekt?

1330 PPD står den på nå, er vel ca 2 år tilbake til dualcoremaskiner.

 

Puh, det er HFM.NET som tuller og blander prosjekter, salig rot av ting som ikke er levert og kanskje noen gang også summer.

 

 

Prøvde med FahMon i samme maskin og da viser den riktig prosjekt og sum, samme som jeg selv beregner fra consollen. ca 3900 PPD er vel mer naturlig. på p 6701 mener jeg!

 

Da skal jeg jaggu ta mange av de andre verdiene HFM viser med en klype salt!

 

 

Endret av kjellms
Lenke til kommentar

foldet på amd 630 Quad oc´d @ 3 ghz,en stund,hvis jeg husker riktig låg den på 3 oppemot 4000 ppd avhengig av "gode jobber",den har det litt dårlig utstyrt på cache-fronten da ;)

(har ikke level 3 cache).amd be 940 bruker jeg men den er ikke på dedikert pc så den varierer noe voldsomt,i tillegg kjøres den gjerne med -smp 3 siden den pc´n er i bruk.

 

Intel,Q8400 ligger akkurat nå på 2680 ppd p6701,den drar da to st 450 i tillegg,trur meg huske det var hakket bedre på smp med gpu2 , har en dual e5300 men husker ikke tall,var ikke noe særlig,den er iofs igang igen når jeg får tid til å sette den opp hovedsaklig for å drive grafikk-kort ( 9800gt deep green som drar 75w f,ø :D ,rakk smp fristene dog (som oftest).

 

ellers så veit jeg ikke helt om foldere med eldre,noe svakere cpu´s er så tjent med fermi´s,med unntak av gt 430 eller 450 som ikke drar så mye,men det er spekulasjon dog,450 funker da greit på q8400.

uansett så hadde jeg nok prøvd å få tak på gt 240,9600 gso, av eldre generasjonen gpu´s,hvis jeg ikke allerede hadde haft de 9800 gt green,4-5000 ppd per 75w er kurant da (avhengig av jobb).speciellt har man hørt mye godt om gt 240,men det er kun meg.

har haft gt 220 som physX-kort,kan egentig ikke rekommendere den trots single slot og lavt forbruk, 2-2.3/2.4 k ppd.Skulle vært for physx da.F,ø trenger man single slot (som meg) er det noen versioner av gt 430,zotac har f,eks noe som ser ut å passe i en slot men er litt skuffet over mine 450 zotac så personligen styr jeg unna,asus gt 430 passer ikke, blir 1.5 pga vifte etc stikker opp.

 

Å andra sidan gts 450 gir 7-8 eller 9000 ppd avhengig av oc,og tdp 106 w.

Endret av jaxawier
Lenke til kommentar
Min gamle AMD Phenom™ X4 Quad-Core 9950 Processor ga mellom 2 - 4K PPD uklokket hvis jeg husker riktig, og da foldet jeg på to 9800GX2 (4 x GPU) samtidig. Jeg brukte XP 64 hvor GPU-foldingen belastet CPU veldig lite.

Svarer meg selv her. Jeg husket feil med hensyn til PPD for 9950. Sjekket nå med gamle klipp som viser en PPD på 1,5 til noe over 2K PPD så min hukommelse var vel optimistisk.

Lenke til kommentar

Da regner jeg med jeg prøver en "smp 2" på 720BE @ 3,4 så GPU klienten ikke blir berørt og forhåpentligvis får en økning på maskinen til 3k PPD. Det er en HTPC som gjør jobben som varmeovn (bakgrundsvarme) på rommet den står i nå, så PDD/W er ikke så viktig, og maskinvaren er der allerede, så det er ingen innkjøpskostnad.

 

Jeg merker forresten ingen problemer med å kjøre SMP på alle 6 kjerner på hovedriggen min selv om jeg bruker den til det vanlige. Jeg ser bare PPD dropper litt når jeg gjør tyngre ting, så SF har tydeligvis klart å få det til rimelig bra med å kun bruke cpu sykluser som er til overs.

 

Når det gjelder Bulldozer til folding som noen var inne på tidligere (sandy vs bulldozer), vet dere om det tyngste i folding er Int eller Float? Bulldozer får dobbel Int men samme Float som Phenom.

Sandy skal visstnok ha forbedret 64bit+ float over Nehalem, men jeg har ikke hørt noe om Int.

Endret av GullLars
Lenke til kommentar

4GB skal gå bra, ser at 860'n ligger på 2.27GB. Jeg har 8GB i PC'en, men gjorde en test med 4GB før jeg heiv ut Zalman-kjøleren.

 

Til folding vil jeg anbefale 9xx fremfor 8xx, førstnevnte ser ut til å være noen % raskere. 930'n har en tpf som er over minuttet bedre enn 860'n, med marginalt lavere frekvens.

Lenke til kommentar

Ser ene pcen fikk blåskjerm kl 1700.

Vet ikke hvorfor, men den har ialefall gått 24/7 i noen dager.

Får kanskje fintune de litt, siden cpu-temp er lav så kan jeg kanskje øke volten ett hakk bare for stabilitetens skyld.

 

---------------------------------------------

Fristende å bare boote evga sr2 uten kabinett, siste oppdatering = sendt fra fauske.

Sikkert ikke her før julaften.

Endret av War
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...