Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Ser at når jeg bare surfer på nett/chatter osv, så er temperaturen på cpuen ca 55 grader når jeg kjører FAH. Har en Intel C2D E6750@ 3,04Ghz. Det er ikke farlig hvis jeg bare lar den stå å gå ved den temperaturen over tid, cpuen tar ikke noe skade av det over tid? Og det med throttling, jeg finner ikke den kommandolinjen hvor man skal skrive -configonly?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og det med throttling, jeg finner ikke den kommandolinjen hvor man skal skrive -configonly?

 

Hvis du bruker Windows XP bruker du Kjør/Run CMD under start menyen.

I Vista skriver du CMD i søkefeltet så kommer den opp.

 

Gå til mappa der du har Fah filene dine. og kjør programet med -configonly.

Lenke til kommentar

Noe som er lettere er å bruke exploerer (utforskerene), bla deg fram til foldingkatalogen, Høyreklikk på programmet og velg "lag snarvei" (eller noe i den duren... har ikke windows her nå). Så høyreklikker du på snarveien og velger instillinger/preferances. Der hvor filbanen står legger du til -configonly og lagerer. Nå har du en snarvei du kan buke hver gang du har behov for å endre konfigurasjonen. Husk å stoppe prosessen før du kjører snarveien med -configonly.

 

En annen ting er at en del instillnger kan endres kun ved å editere client.cfg i en teksteditor.

Lenke til kommentar

her spiller det veldig mye hvilken frekevns kjernene er klokket på. Men at den skulle være 10x raskere enn 4200+ synes jeg høres voldsomt ut.

 

Men er du helt sikker på at Q6600'en ligger så høyt? Kan ikke se at du har levert så mye pakker i det siste. Ville ventet med å se hva slags PPD den gir før den har levert noen pakker.

Lenke til kommentar
I første omgang kan du vente og se om den får kontakt, men det har du antakelig allerede gjort?

 

Har ventet til retry #12 uten at det har vist noen annen beskjed enn:

"Attempting to get work packet. 
-Connecting to assignment server. -Successful: assigned to (171.64.122.133). 
-News from Folding@home: Welcome to folding at home. 
-Loaded queue succesfully.
+Could not connect to work server
-Error: Attempt # 7 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry

 

 

Ping serveren og se om den faktisk er nede.

 

Serveren er nok oppe. Mottok 4 pakker med et gjennomsnitt på 182ms

Lenke til kommentar

Den kjører på 2,4ghz så vidt jeg vet. Hvis den var klokket ville det kanskje forklart den helvetes ustabiliteten jeg har med den nye PC-en, fryser etter et par timer og fikk nettop bluescreen men håper jeg ordnet det nå med å oppdatere nettverksdriveren. Men uansett, se selv. Nettverk 1/2 er 4200+. Installerte den nettop i faren min sin PC sammen med 1GB mer minne. Xavp er den bærbare, la inn alle PC-ene i huset nå for å se hvor stor PPD jeg kunne få.

 

143917.jpeg

 

Her ser du at én kjerne fra Q6600 gir dobbelt så mye som 4200+ sammenlagt. Nå står ikke 4200+ på like mye som min men jeg har bare hatt min Q6600 i ett døgn nå.

Endret av Fruktkake
Lenke til kommentar

Når man har en del ukontrollerte reboots og ustabiliteter så går det ofte krøll i beregnigene på hvor fort de foreskjellige pakkene beregnes. Hvis du ser på fahmon så ser du at kjerne1 raporteres til å skulle være ferdig med pakken den holder på med om 27minutter. Men når du ser på loggen så ser du at den har brukt 19minutter og 18sekunder på siste 3%. Dette tilsier at en pakke skal ta 10-11 timer. Ikke 1 snau time. Derfor er det greit å se på PPD over de siste pakkene som faktsik er ferdig beregnet og ikke de(n) pakken(e) den holder på med akkurat nå. La den stå å gå noen dager så finner du fort ut hva den faktsik yter over en rekke forskjellige pakker.

Lenke til kommentar

hvis den plutselig gikk til 0% ville jeg skjekket loggen og sett om ikke noe har gått galt. Høres ut som om den fikk en feil på den forrige pakken og har begynt på nytt på en ny.

 

Ut i fra loggen på screenshotet ditt ser det ut sil at du kan forvente noe rundt 3000PPD fra alle 4 kjerner til sammen ( om de ligger omtrent likt som den ene) avhengig av type pakker som kommer inn. Altså tidvis raskere tidvis tregere, men siden man har 4 kjerner så gjenver det seg ganske bra ut.

Lenke til kommentar

Hvis det uansett blir 3000 PPD på Q6600 synes jeg det er urettferdig. Her har jeg foldet i godt over ett år med vanlige klienter på mange PC-er og fått 20k poeng, så tar Q6600 meg igjen på et par dager. Jeg hadde 20k poeng før jeg lot den bruke mer minne og godta de "scientific beta"-greiene. Det er urettferdig fordeling av poeng ifht hvor mye tid jeg har brukt på det.

 

Det ser forresten ut som du har rett med FahMon, den tuller en del nå. Nå skal den bruke flere år på en WU. Får vente til den blir ferdig i morgen.

 

143953.jpeg

Endret av Fruktkake
Lenke til kommentar
Hei, kunne tenkt meg å være med på dette, men må jeg virkelig ha passord i Windows XP for å kunne kjøre multiprosessorklienten?

 

Bare for å installere SMP-klienten som service. Service er ikke offiselt støttet, men den funker. Du kan imidlertid kjøre FAH.exe som et program på vanlig måte uten passord.

Lenke til kommentar

Hei, og takk for svar. Betyr dette at jeg ikke trenger å kjøre install.bat? Det er nemlig denne som klikker når det ikke er passord på kontoen. Må jeg ikke installere "MPI". Får bare feilmelding når jeg prøver å kjøre FAH.exe ("error starting folding@home core")

 

Setter pris på en liten installasjonsveiledning!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...