Gå til innhold

FARAL ERROR! (Problem)


Sunni

Anbefalte innlegg

Jeg har en Amd Ath.2600 med et Asus kort og jeg får denne feilen:

 

This application has encountered a critical error:

 

FATAL ERROR!

 

Program: C:\program files\warcraft iii\war3.exe

Exeption: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION)at 001B:00441664

 

The inctuction at `0xBD60EE12`.

The memory could not be `read`.

 

Press ok to terminate application.

 

Kunne noen hjelpe meg.Takker for alt. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det virket ikke som om noen hadde en løsning i denne tråden heller,men det ga meg noen ideer Pinnella.Takk for det. :) Det kan være et software Warcraftproblem!

Men,jeg får også til tider en blåskjerm med dumping av minne.Er ikke helt sikker på om det hører med til samme problem eller om jeg har to problemer.

Lenke til kommentar

Jeg har også høy Cpu tempratur og har lenge misstenkt Cpuen for at den takker for seg.Spessielt når det skjer i spill.Det virker som om den feilen her kommer kun i Warcraft,men er ikke helt sikker på det siden jeg ikke spiller andre spill for tiden.

Dumping av minne har jeg også fått i Railwood Tycon3.

Lenke til kommentar

Jeg skal nå sette inn en annen rambrikke som jeg vet funker på en annen maskin.Så prøver jeg å spille Warcraft3 og ser hva som skjer.Det skulle ikke ta lang tid før jeg merker problemer siden feilen har kommet oftere og oftere.Kommer tilbake på forumet og forteller. :)

Lenke til kommentar

Jeg har nå sjekket med en annen rambrikke og det er ikke et ramproblem.Er det noen som har det samme problemet som har sjekket med battelnet.Kansje det er et software problem.Jeg skal sjekke det med battlenet.

Etter å ha lest tråden til Pinnella fikk jeg inntrykk av at de andre også kunne ha et problem med Cpuen.Hva mener dere? :)

Lenke til kommentar

Etter å ha vært ute på Battlenet å lest så har en del samme problem,men løsningene spriker veldig??Noen har fikset det gjennom lydkortforandringer,andre gitt rammen 2.7volt ellr 2.8volt.Andre har skiftet rambrikke og det har funket.Jeg har som sagt skiftet rammen,men det var ingen forandringer.Det eneste er at det virker som om flere har Twinmosram?Kan det være problemet??

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...