Gå til innhold

Ny prosessor/hovedkort


isiac

Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har nærmest bestemt meg for hva jeg skal kjøpe, dog trenger jeg fortsatt noen råd.

 

Jeg har allerede bestilt Geforce fx5900 skjermkortet fra Komplett til 1295,- (mest for pengene) og går for nytt hovedkort og prosessor.

 

Dette er da hva jeg har tenkt på:

 

-AMD Athlon 64 3000+ 2.0 GHz Socket 754, 512 KB cache, OEM til 1589,- på Komplett. Fra mitt ståsted så ser det der ut som det beste kjøpet akkurat nå på Komplett.

 

-MSI K8N NEO Platinum Edition S754 nForce3 250GB,SATA,Dual-GbLAN,ATX,Raid til 1249,- hos Komplett.

 

Ser vel greit ut? Skal vel heller ikke ha noe kompatibilitetsproblemer med 2x256 + 1x512 pc2700 ddr-dimm ram fra Crucial?

 

Jeg trenger da en cpu-kjøler. Ser de har to til godt over 500 kroner (får vel hva man betaler for) på Microplex men det står ikke noe specs der. Det er vel også noe med vekta å si, så kan noen anbefale noe? :) Det er vel også noe med vekt inne i bildet her og?

 

Det jeg dog er mest bekymret for er faktisk om hovedkortet passer inn i kabinettet. Har et vanlig atx-kabinett som jeg fikk for en billig penge på Komplett for et par år siden. Såvidt jeg kan se er utgangene på hovedkortet mitt nå (Abit KX7-333 Hovedkort Socket A (DDR) VIAKT333, ATA/133, ATX, 266MHz) relativt forskjellig fra de på det nye hovedkortet. Noen innspill her?

 

På forhånd takk...

Endret av isiac
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...