Gå til innhold

Hjelp til å oppdatere bios i 9500pro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Flashe 9500 Pro til 9700 Pro? Tidligere utgaver av 9500 non-pro kunne moddes til 9700 non-pro, men 9500 pro hadde aldri disse egenskapene...

Er du sikker påd det?

 

Se bare her du

 

SITAT:

Mange 9500, 9500 Pro og 9700-baserte kort har en sperre i BIOS, slik at overklokking ikke er så enkelt som man kanskje skulle tro. Sperren fungerer slik at selv om man overklokker kortet, vil det "falle tilbake" til standard frekvenser så fort man kjører en 3D-applikasjon. Denne sperren kan oppheves ved hjelp av en enkel BIOS-oppdatering. BIOS-en finner du på denne siden (Warp 11), og du trenger også selve programmet som utfører BIOS-oppdateringen (ATI Flash Utility). Etter at man har oppgradert til denne BIOS-en har kortet ingen sperrer med tanke på overklokking.

Lenke til kommentar
Du kan bruke f.eks denne guiden. Har ikke noe å si at den er til 9800, fremgangsmåten er den samme. Bioser finner du her. Hvorfor skal du flashe forresten? Er kortet låst for overklokking?

Ja, virker sånn... når jeg setter opp hastigheten kommer det en melding om at det oppsto en feil. får en ati melding hvor de lurer på om jeg vil sende inn feilen til ati.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...