Gå til innhold

Eizo L885 eller Samsung 213T?


Anbefalte innlegg

Får hjemmepc ordning fra jobben til uka og har skikkelig lyst til å dra til med en stor skjem, men hva var det med Eizoen? Er ikke de som er i salg like gode som den i Lcd-testen? Hadde vel valgt Nec'en hvis Komplett hadde hatt den, men desverre. (Har en 1760nx og er strålende fornøyd)

 

Er kanskje litt gal som vil fleske til med en storskjerm rett etter at jeg kjøpte Nec'en, men når en "sprer" risikoen over 3 år kan jeg ikke la muligheten gå fra meg. :D

 

Skjermen skal brukes til spilling, surfing, video, redigering film/bilder, ja det meste en bruker pcen til :yes:

 

Prisforskjellen er heller ikke spesielt stor på Eizoen og Samsungen og må innrømme at Eizoen frister mest :dribble:

 

mvh

 

HjallaPc / Jan Ove

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eizoen er bedre enn samsungen på de fleste områder bortsett fra størrelse. Der er samsungen overlegen. Vi reagerte litt på eizoen da vi gikk til innkjøp selv. Under testen var vi 7-8 stykker som ikke så etterslep på den. Jeg var en av de første som testet denne (rett etter NEC-en) og jeg må si at jeg ble litt overrasket da jeg testet min egen skjerm. Jeg mener at den har bedret seg, og at jeg ikke ser stort etterslep på den lenger, men der er Øivind klart uenig med meg. Jeg mener den slår samsungen på spill, Øivind tipper jeg er uenig.

 

På farge er det langt mellom de. Eizoen glimrer med gode farger og gode justeringsmuligheter på dette området.

 

Siden oppløsningen er den samme har ikke størrelsen så mye å si, men min personlige mening er at 20" er bedre enn 21". Jeg liker det ikke so stort på skjemen :)

Lenke til kommentar

Jørgen har rett. Jeg er uenig.

 

1. det er mye mer etterslep på Eizo'n enn samsungen. Dessuten lider den av artifacts, og takler rett og slett ikke spill som FarCry og BFV. Tørr ikke tenke på hvordan den blir i DOOM3 og HL2...

 

2. Fargegjenngivelse. Tja riktignok har Eizo et bedre bilde, men ikke nok til å veie i fordel denne.

 

3: Jo større jo bedre ;)

 

 

Men jeg skal ringe NEC slik at de får Komplett til å ta inn disse skjermene. For NEC 2080 UX + slår knockout på samtlige skjermer på markedet!! en så seriøs butikk som komplett burde ta inn det beste....

Lenke til kommentar

Takker for svarene.

 

Må vel innrømme at jeg ble ikke mindre i tvil når dere er så uenige :hmm:

 

Hadde vel egentlig bestemt meg for Eizoen etter LCD-testen, men nå må jeg jammen innrømme at det ikke er lett å være forbruker :)

 

Jeg er kjempefornøyd med Nec 1760nx'en min og hadde Komplett hatt inne storebroren hadde nok den fått sjefsplassen på skriveborden mitt :yes: men fristen for bestillingen på hjemmepcordningen er 7. juni så den må jeg vel skyte en blå pil etter :roll:

 

Vel, jeg har noen dager til å bestemme meg på og julenissen har vel sommerferie han også, så det blir vel en av de 2 i overskriften ;)

 

Skulle det dukke opp noen nyheter angående temaet den neste uka er jeg veldig åpen for forslag.

 

mvh

 

HjallaPc / Jan Ove

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...