Gå til innhold

Printer funka ikkje i win XP


Anbefalte innlegg

Halloen... Har litt problemer med 2 skrivere, den første det er en nettverks skriver HP Officjet 7140xi Multi maskin :D og Brother HL-1470N Laser printer som e kobla gjennom LP-porten, problemet e att etter ei hadde installert hpen og Brotheren, og brukt dei ca 1dag og dei funka fint den dagen, dagen etter på blei pcen treig og mykje beskjeda at xxx den ikkje svara, og ingen ta skrivarane funka å skrive ut med. Ei avinstallerte HP(en) og restarta pc(en), då funka pcen raskar some EI merka. for inn for å sjekke ka skrivare som va installert.

det va ingen ting som var installert, då trykte ei på legg til skrivar og ei fikk opp ei feil melding "Kan ikkje fullføre operasjonen" ei Restart pcen og inn på Skrivere og telefakser men ingen ting va der!! då slo ei av og på Brotheren, då kom de poppande opp brothern trykte ei på egenskapar men det fikk ei ikkje låv til fikk opp feil melding nesten den samme som før, men printer forsvant etter ei lita stund. Prøva og starte den på nytt men ikkje om den vil kome tilbake... :dontgetit:

 

Men de ska ei sei hp(en) den funka fint på 2 andre pc(an) som den eine har XP på

Pcen som ei prøva og installer skrivarane på e heilt ny fikk den for 2daga sia

på den gamle pcen ei hadde før denna her va det WIN ME på og der funka Brotheren heilt fint. hadde et problem med att etter ca 1 månad att gamle pcen blei drit treig og heilt jævlig. ei trur de e HP(en) som gjor

 

E det nåken som he et godt råd :dribble:

 

Ska ei prøve nokre andre Drivara?

 

De e windows XP på den nye PC(en)

Endret av The Cable Guy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...