Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Oppsett av trådløst nettværk..


Anbefalte innlegg

Skal sette opp en stasjonær og en bærbar pc til adsl. Greia er at dette må være trådøst da modemet er i en annen ende av huset (De skal kun dele internett).

 

 

Så hva anbefaler dere å kjøpe av nettverk, hva trenger jeg osv

 

 

PS. jeg er totalt n00b på dette så en god forklaring på hva, hvor og hvordan er alfa omega :roll:

 

 

Linja blir forøvrig 2,2mb ned, hvis det betyr noe :confused:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøp deg en 54 Mbps router med trådløst nettverkskort, og koble ruteren til splitteren. Helt enkelt, og du er online i løpet av rundt 7.5 minutter.

Du trenger router (Wireless G 54 Mbps til rundt 700 kroner, + et PCMCIA Wireless G 54 Mbps til rundt 500 kroner). Følg bruksanvisningen og de vakre tegningene, og vips har du et hjemmenettverk.

 

-b-

Lenke til kommentar

Nå sitter jeg ned i en murkjeller i soverommet som er 2 vegger fra stua der jeg har routeren. Fungerer helt fint det. hadde litt problemer i begynnelsen, men etter at jeg installerte ny firmware har den fungert prikkfritt. Bruker i tillegg et CNET trådløst kort på laptopen uten kommunikasjonsproblemer i det hele tatt. Så jeg er veldig godt fornøyd med SMC sin trådløse ruter. Men jeg ser også at det finnes folk som har problemer og kritiserer SMC, men jeg personlig har ikke problemer. Bare søk litt rundt og sjekk litt hvilken ruter som anbefales. Ser blant annet at Elkjip selger en 54 Mbps router med trådløst kort for en latterlig penge for tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...