Gå til innhold

Men Fesk da.... mus problemer


Anbefalte innlegg

Har logitech cordless mouse og har ikke hatt problemer med musa før.. MEN..

 

etter å ha oppgradert til amd xp 1700+ har jeg fått store problemer med musa(har msi k7t turbo R LE og runner winxp). Jeg får ikke noe feil meld. og kan se på irq listen at ps/2 for irq, men jeg får ikke noe response fra musa i det heletatt. Jeg har prøvd en annen logitech mus men samma der.. Er det mulig at ps/2 kont. har død?

 

Dette gjorde jeg etter oppd av cpu.. flasha til ny bios (for å klare å boote til winxp, bios oppg for xp cpu'er) oppd. via 4in1 (v4,35) og runna en windows update (inst. ny driver for cpu)....

 

Musa funka fint en stund.. merka forøvrig at når jeg ikke brukte maskinen på 5-10min så ville ikke musa reagere før jeg trykka på venstre el. høyre musknapp. Men nå reagerer ikke musa i det heletatt....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke kjøp optisk mus! Møkk å spille med, hvis du er 1337 gamer freak da.. Hvis ikke, kan du kjøpe optisk. Hvis du skal kjøpe optisk bør du ihvertfall kjøpe den nye dual optical saken fra logitech. Med 800dpi istedet for 400dpi. Dpi makes a difference. Eller kjøp en razer mus med 2000dpi. "bare" 750kr ca..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1374861

enig med nemesis. jeg har nå disse musene hjemme som jeg kan bruke:

 

Logitech Pilot Wheel (Gammel modell)

Razor Boomslang 2000dpi

Microsoft Intellieye

Microsoft Standard

 

jeg har prøvd alle og syns selv Piloten er best. har kommentert mange emner om muser og er helt og klart fornøyd med Logitech. Logitech har mange gode muser. GamingMouse ville jeg selv kjøpt nå hvis jeg hadde overflod av penger, men oppgradering kommer først.

 

-

 

når det gjelder dette problemet med musen til han som laget dette emnet regner jeg med du har nyeste MouseWare og ikke har bøyd/ødelagt noen av "pinnene" (har selv gjort det en gang).

Lenke til kommentar

har hatt problemer med ps/2 porten selv (Abit KT7a).

jeg fant ut at det var en jumper som forårsaket en konflikt med irq adressene mellom usb og ps/2. hvordan dette kom til har jeg ikke en anelse på.

så jeg kjøpte en wingman usb og den funket. det med jumperen fant jeg ut 1 dag etter jeg hadde fått usb-musa mi. arrgh!

 

men om det er en jumper eller noe i biosen din som gjør det, det vet jeg ikke. men det er ALLTID en mulighet for å sjekke...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...