Gå til innhold

hva bruker dere p900 til? +firmware


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Finnes ingen side som download.com da? med gratis symbian stash samla?
Det er forbudt å komme med informasjon som kan lede til piratvirksomhet. Videre er det forbudt å annonsere, reklamere eller informere om emulatorer. Det er forbudt å gi spesifikk informasjon om hvor en kan laste ned musikk, film, programvare etc. fra P2P-nettverk / filesharing-hubber. Videre er det forbudt å komme med direkte reklame for hubber. Utsagn som "på hub xxx.xx finner du [spesifisert materiale]" er ikke tillatt og medfører utestengning.

 

;)

Håper du har forståelse og respekt for reglene ;)

Endret av Remerser
Lenke til kommentar

Nå mente ikke jeg ulovelig programmer, men har jo sett det finnes en del gratis til symbian også.. det andre skal vi nok også kunne skaffe om det var tingen.. bare 36 timer til jeg har tlf min :D så dritt det er fridag i morgen :| hmm, men er 128 mb det største minnekortet? skulle gjerne hatt mulighet for større :p

Lenke til kommentar
Det er vel ingen sperre. Men det finnes ikke (til nå) høyere memory stikk duo kort (Pro støttes ikke) enn 128mb

Jo det er en sperre, slev om det skulle komme større enn 128mb så vil ikke p*00 kunne lese dem, men dette kan lett fikses med en firmware upgrade(hvis SE gidder det da ;) )

 

lasta ned et theme, hvordan får jeg det over på tlf via usb kabelen?

Du fører det bare over til telefonen og så åpner du det med en "filemanager" du kan og bruke filbehandling programmet som ligger på telefonen fra før :yes:

Endret av Gandalf the Grey
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...