Gå til innhold

Skal kjøpe bærbar - hvilken?


Anbefalte innlegg

Har bestemt meg for å gå til anskaffelse av en bærbar. Har vært å kikka litt på dell, 4100 serien er vel mest aktuell, selv om 8200 oxo kan være aktuell.

 

Har ikke alverdens peil på bærbart, men trenger den til litt spilling (ikke no avansert, men intergrert grafikk som bruker av RAM er ualtuellt. Mobility radeon/GF GO er nødvendig) Vil også ha 256 RAM. HD er mindre viktig, bare det er 15GB+)

 

Er det noen der ute som har gode anbefalinger? Pris er 20-25000, men billigere er ikke å forakte :lol:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig synes jeg Dell er best. Bor for tiden med 5 andre studenter hvor alle har mer eller mindre nye laptoper. Kjøpte selv en toshiba og er ikke spesielt fornøyd med den! En av de andre kjøpte også en toshiba, bare en bedre modell, men denne er heller ikke mye å skryte av. Fattern kjøpte en Dell 8000 før sommeren en gang. Denne har juice nok som bare det. Hvis jeg skulle ha kjøpt en ny laptop idag hadde jeg definitivt gått for Dell!

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-08 19:48, m-kane skrev:

Zepto er billige, men de bruker ikke M cpuer. Spiser jo endel mer batterier da. Nå er jeg ikke sykt avhengig av batterier, men det er greit å holde på i noen timer under trasport :smile:


Liker også ytelsen på 8200, men den veier jo nærmere 4 kg!




 

Znote 2001 og 1001 bruker begge mobile. 3001 gjør ikke.

Lenke til kommentar

Hei,

jeg kjøpte Dell 4100 i feb. i år. Valgte den fremfor Dell 8100 pga vekten, rundt 2.5 kg, og oppgraderbar ram til 1 GB. (Dessuten: SXGA+ skjerm, 32 MB GeForce 2 Go.) Ikke like kraftig maskin som Dell 8100, men mer mobil. Fornøyd med maskinen, liker best skjermen med bra oppløsning, god tastatur, bra kundebehandling (kjøpte complete care, som også dekker ulykker (om jeg skulle søle vann, lukke igjen maskinen med en penn imellom osv).

 

Lykke til med valget.

 

Min emailadresse er: [email protected] hvis du vil spørre om maskinen.

 

Arura

Lenke til kommentar

Jeg er også fornøyd med dell 4100. Hadde litt kluss med leveringen, dell hadde satt i feil skjermkort, men de rettet det rimelig fort opp igjen. Maskinen går som en drøm, det eneste jeg har problemer med er noen innstillinger med nettverket, men det er ikke dell sin feil... det er bill gates... hater bill gates.... bill gates sier at jeg ikke får bruke LAN-nettverket mitt...

Lenke til kommentar

Skikkelig frustrerende at det er så vanskelig å få tak i Athlon 4 baserte bærbare i Norge. De er billigere enn intel og 1,2 Ghz er mye raskere enn Pentium 3 og Pentium 4 versjonene, det er jo også bevist at AMd's Powernow er mye bedre til å spare batteriet enn Speedstep til Intel, siden Powernow skaleres trinnløst etter behovet i maskinen, men Speedstep bare skaleres etter bestemte spor ala 200, 400, 600, etc etc......

Hvis jeg skulle kjøpt i dag ville jeg hatt en Sony Vaio FX500 serie, eller en Compaq Presario 700 serie.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...