Gå til innhold

Tastaturet/Musa oppfører seg rart.


Anbefalte innlegg

Problemet:

Dersom jeg f.eks. holder en tast inne og flytter på musa samtidig (f.eks i et spill), spretter musepekeren til et av hjørnene og klikker (som i venstreklikk).

Dette begynner å bli en plage (som jeg har måttet leve med en GOD stund).

 

Ellers merker jeg "lignende" problem dersom jeg gjør noe som tar resurser, for eksempel installere programvare. Da er det dødfødt å engang forsøke å bevege på musa pga. at da spretter den plutselig ned i hjørnene.

Innmari plagsomt problem, JA. Jeg vet at musepekeren blir påvirket av at man bruker resurser, men da er det heller slik at den ikke beveger seg i det hele tatt enn at den beveger seg helt tilfeldig og spretter rundt (dette skjer med meg).

 

Det hender også at enkelte av tastaturtastene, deriblant CTRL "henger seg opp" (noe som er utrolig irriterende dersom jeg f.eks. surfer på nettet, siden jeg da kan komme til å lukke sider jeg egentlig skulle switche til).

 

edit: Det hender også når jeg surfer i Opera at Opera plutselig bytter til en annen side (en av linkene på siden jeg er på?). Pleier som regel å markere teksten jeg leser, og etter hvert, går den plutselig bare over til en annen side (ikke av de jeg allerede er på, men den går bare på en eller annen link på den siden jeg er på. Dersom jeg f.eks. ser igjennom poster på hw.no-forumet, hender det OFTE at jeg plutselig havner på en helt annen thread når jeg leser. :(

 

Maskinvare: ABit NF7-S 2.0, Mus og tastatur er tilkoblet PS2. (begge er trådløse, men har forsøkt med en annen mus, men har fått samma problemet). Skjermkortet er et ASUS 9600XT.

 

Operativsystem: Microsoft Windows 2000. Har forsøkt å reinstallere operativsystemet, men fikk det samme "problemet".

Endret av [ReXoR]
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette høres ut som et driverproblem eller at sender/mottaker står for nære enten musa eller tastaturet, eller at den står for nære en magnetisk kilde som skjermen eller en høyttaler. Installer nyeste drivere, flytt mottakeren og kjør ny "connect" på utstyret, så kan kanskje det hjelpe. Det kan jo også være noe galt med hardwaren...

Lenke til kommentar

Okay.

Nei, jeg har jo trådløst tastatur og trådløs mus, men det var også slik da jeg hadde en "ikke-trådløs" mus \o:

 

Også dersom jeg f.eks. gjør noe som tar masse masse cpu kraft, så er det rett og slett UMULIG å bevege musa fra a til b. Den henger seg ikke opp - tvert imot! Den spretter rundt som ei kule :(

 

Nye drivere.. drivere for hovedkortet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...