Gå til innhold

Sykeste filmen du har sett?


Fragletrollet

Anbefalte innlegg

Har netopp sett Salò o le 120 giornate di Sodoma, som helt klart er den sykeste filmen jeg noensinne har sett. Den er rett og slett helt fucked up.

 

Det er en bra film. Det er noe jeg kommer fram til i ettertid. Når man ser Saló, er man bare sjokkert, føler avsky og prøver å unngå å kaste opp og what not. Men i ettertid, syntes jeg at dette er en kvalitetsfilm. Den har dybde. Formen er utmerket, og innholdet sjokkerer og provoserer. Den trenger fram følelser og inntrykk som ikke er vanlig kost i bra film.

 

Det som er interessant med denne filmen, er at den ikke prøver å bare sjokkere bare for å sjokkere. Den har en dybde, og en kommentar på fascisme, samfunnet og mennesket.

 

Man kan sammenligne den med grindhouse-filmen Cannibal Holocaust. CH prøver å sjokkere, har ingen dybde eller kommentar, og er langt ifra kunstfilmen. Formen suger, kan man si. Den sjokkerer for å sjokkere.

 

Dette er ingen hjernedød voldsorgie, men heller en psykologisk, fucked up film med en rekke ekkle, provoserende og gode scener.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...