Gå til innhold

DVD-menyer


JKJK

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sats heller på Ulead® DVD Workshop™ 2

 

Proft program som har fått mye skryt.

 

[edit: desuten koster det bare $495 ]

Hvis du skal opp i den prisklassen så tror jeg heller jeg hadde spyttet i bitte litt mer penger til Adobe Encore DVD, forresten har Ulead et mindre,lettere og ikke minst billigere program kalt Ulead® DVD MovieFactory™ 3 Disc Creator som burde være mer en nok for de fleste. Gå inn på Ulead sine sider og du finner det til $99

Lenke til kommentar

Adobe er en meget bra programvare leverandør.

Men tar du av deg Adobe brillene i 2 sekunder så ser du at Encore har fått ENORMT mye pepper. Vanskelig lærekurve, krasjer, bugs, mangler funksjoner osv. osv.

 

Selv om Ulead ikke klinger like godt i alles ører, så kan dem lage programmer. Tviler vel egentlig på om du har prøvd hverken Encore eller DVD Workshop 2.

 

Til opplysning har jeg prøvd begge.

 

Men Photoshop er bra :)

 

[edit : Ulead® DVD MovieFactory™ 3 Disc Creator Kan ikke sammenlignes med DVD Workshop i det hele tatt.]

Endret av picachu
Lenke til kommentar

Nop jeg har værken prøvd adobe encore eller Ulead DVD Workshop, men jeg har prøvd både adobe premiere og photoshop med meget bra resultat så jeg så det nærmest som en selvfølge at encore skulle være like bra :p.Kommer nokk til å teste begge deler når jeg er ferdig med å redigere en skolefilm for så å fikse dvd-er etterpå. Adobe spyttet nylig ut en ny versjon av både premiere og encore som jeg ikke har sett noen tester av. Jeg regner med at adobe har tatt problemene du snakker om. Jeg har Ulead® DVD MovieFactory™ 3 Disc Creator og synes det er greit nok for vanlige folk. Men kan sikkert for all del kan ikke det sammenlignes med DVD Workshop som koster 5 ganger som mye.

 

Man kan ikke sammenligne en Mercedes og en LADA. Og det er det som du gjør med å sammenligne inn DVD MovieFactory og DVD workshop. Hvis jeg har rett så er den ene beregnet til normale hjemmebrukere hvor den andre er beregnet til proffe hjemmebruker og små selvskaper.

 

Photoshop kan ikke sammenlignes med paint :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...