Gå til innhold

Skal kjøpe et av disse tre kameraene...


Anbefalte innlegg

Jeg vil ha et billigkamera til under 1000,- som er ganske lite og greit. Skal bruke det til å ta bilder på skolen osv, og legge bare ha det på dataen etterpå. Jeg har kommet fram til disse tre kandidatene:

[url="http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=114962&cks=PRL"]Mustek Gsmart Mini LCD 3[/url]

[url="http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=122480&cks=PRL"]Fujifilm Q1 Digital sølv[/url]

[url="http://www.mpx.no/asp/info.asp?g0=186&g1=300&g2=312&g3=&p=25543&l=2&lantall="]Logitech Pocket Digital 130[/url]

På forhånd takk! :) Endret av maradona
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

for å si det sånn. hvis jeg måtte ha tatt en av dem hadde jeg tatt fuji'en. fordi: Det kommer fra et merke som også lager halvproffe kameraer, det har blits, det har effektive 2 MP, det har mulighet for minnekort og fordi musteken og logitechen SUGER bigtime.... har en ven som har musteken og ikke er fornøyd og har lest mange negative tester om logitechen,

ps: hvis du legger til ca 250 kroner får du et fuji kamera med 3x zoom og sannsynligvis bedre optikk... http://produkt.akamera.no/vis_produkt.php?product_id=9080

Lenke til kommentar

Det er greit nok, men jeg vil altså ha et lite kamera som man kan ta enkle bilder med, og som man bare kan legge i lomma. Hva er det vennen din er misfornøyd med? Vet noen om en side med bilder tatt av de forskjellige kameraene? Har noen prøvd noen av disse?

 

Takker for svar! :thumbup:

Lenke til kommentar

Uten å være en kløpper på digitalkameraer (skal kjøpe mitt første nå), ville jeg valgt Fugji-kameraet eller Logitechen. Det er fordi dette er kjente merker, som er til å stole på. Ellers kan jeg jo legge til at jeg ikke har hørt så mye bra om Mustek-kameraet, ville styrt unna det!

 

Etter og ha sett klikket meg inn på linkene hadde jeg tatt Logitechen, den hadde mest fancy design :)

 

Lykke til med kjøpet!

Lenke til kommentar

det er så godt som umulig å ta bra innendørsbilder med musteken (utenom hvis du har sterk halogenlanmper eller noe sånt. Det som også er drit er at kameraet tar opp bilde "linje for linje" og ikke hele bildet på en gang. noe som resulterer i at hvis du tar biler nærme et lysrør er f.eks den øverste delen av bilde lysere enn den nederste (fordi lysrørets styrke "vibrerer" med frekvensen til vanslig vekselstrøm som er 50 Hz (ggr. pr. sek.)

KJØP FUJIEN hvis du SKAL ha et av de tre

Lenke til kommentar

Takk for alle svar! Jeg er vel egentlig mest overbevist om at Fujifilm Q1 Digital sølv er den beste. Det eneste var at det bare var 8mb, men det holder vel greit. Hvor mange bilder blir det sånn ca? Ellers er jeg jo åpen for andre forslag men vil altså ikke ha noen voldsomme greier, og helst så lite som mulig. Hadde vært fint om noen visste om noen bilder som er tatt med dette kameraet, skal prøve å finne en butikk som selger den, og spørre om de har noen bilder eller om jeg kan prøve å ta bilde med det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...