Jump to content

Steikern

Medlemmer
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ser nå hvorfor det har skjedd , det har med at det er en bruker som har fornavnet mitt som bruker navn og vi har skrevet på samme tråd. Uheldig av dumt av meg at jeg i mine yngre dager lagde en konto med mitt ekte etter navn. I og med at du skriver kanskje,så tar jeg det som er forutsetning at du er med i hardware.no admin crew ? Kan du eventuelt ta oppe med vennene dinne og vurdere en fullstendig slett av kontoen min? vis ikke så er det jo en mulighet for og endre bruker navn mitt og satse på at google ikke finner emnet.
 2. Heisann,ønsker og fullstendig slette kontoen min og all informasjon som er skrevet på brukeren min da jeg får opp innlegg fra 2004 på navnet mitt når jeg søker på google. Det er uhedlig for navnet mitt med tanke på jobb. Har ikke brukt brukern siden 2004 da jeg fikk meg ny da. Er det mulig og gjøre det via instilinger eller må en Admin hjelpe meg med det?
 3. Sletta et viktig notepad dokument, hvordan får jeg det tilbake på letest mulig måtte?
 4. Er det lov og ha med Bærbar pce på flyet? Skal reise til Hellas i kveld, supert med raske svar.
 5. Det er jeg ikke sikker på, lurer veldig på det samme skjøll. Noen som veit!?
 6. Hei! fins det noen programer som kan skjule ipen?
 7. Hei! Noen som veit om canal digital 4000-2000 linja funker bra til gaming ? ;D
 8. Hva heter programmet for jenter som går tirsdag ettermiddag med Sølvi og Ly?
 9. hii jeg sletta feil mappa akkurat :S mista alt av telefon nummer osv er det noe mulighet for å få dokumentene tilbake?
 10. hm fins det noe programer eller noe som lar deg slå av vertical synch!? nei er ikke under instilinger i spillet =S
 11. hii! En kamerat av meg har dell pce , og får ikke slått av vertical sync pga dell har fjerna den instilingen på skjerm drivern , har prøvd og instalere ny driver men vertical synch var fortsatt fjerna :S Fins det noen annen måtte og slå det av på!?
 12. hahah smart du . vis du har en normal iq skjønner du at skal skru til det stoper , du kjenner om du skrur for hart eller ikke.
 13. hii har akkurat kjøpt en 45 m netverks ledning , kobling og et verktøy som kobler ledningen på kabelen til koblinen , men hvordan får jeg den til og funke!? det jeg har gjort nå er at jeg har kobla kabelen in i koblingen men får ikke noe signal , er det pga at den ikke står godt nok i koblinga?
×
×
 • Create New...