Gå til innhold

Sata Innstallasjon


Anbefalte innlegg

Finnes det overhodet ingen andre måter enn å legge inn sata driver enn med ny innstallasjon av xp(trykk f6 for tredjeparts scsi eller raid driver)?. Er i den lure knipa at jeg ikke har diskettstasjon(som drivern ligger på) og har fått ny WD 120 gb. sata disk. Har abit AN7 og XP2500. På driverdisken til AN7kortet følger det med satadriver, men det er bare for raidoppsett og hjelper lite. Finner ikke disken i partition magic heller.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vis det har seg sånn at du skal installere windows på S-ATA disken, så må du ha diskett stasjon. Koster typisk 100 kr, så det har vel de fleste råd til.. :roll:

 

Vis du bare skal installere driveren for å bruke disken i windows (og ha windows på en annen disk) så kan du laste ned driverene fra nettet, og installere de, og partisjonere disken. :)

Lenke til kommentar

Du må nok inn med en 3. partsdriver(altså fra SATA controller produsenten) det letteste er definitvt å låne en disketstasjon, men du kan også lage en installasjon som henter drivere fra et nettverksshare, men da må du få drivere til nettverkskortet med osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...