Gå til innhold

Bestille fra Apple


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Apple kan være greie på retur, i allefall hvis det er innenfor garantitiden. Min iPod tok kvelden og Apple sendte da en tom eske med ekspressbud til meg. Budet tok med seg iPoden og etter en stund kom en splitter ny iPod på døra.

Nå har jeg til og med dobbelt opp med tilbehør :)

 

Edit:

(Smågammel tråd.. Tralala. Trenger middag ;)

Endret av tyldum
Lenke til kommentar

Når det gjelder levering så kommer varer fra Applestore alltid levert på døra. Selv om man bor "utenfor allfarvei" (det gjør jeg). Det er derfor viktig at man oppgir en leveringsadresse hvor man er å treffe i arbeidstiden. På små steder i utkantnorge vil det også fungere med f.eks arbeidsplassen til kona e.l. dersom det passer best!

Lenke til kommentar

Du kan faktisk bruke gamle gode winamp også, det finnes en egen iPod plug-in. Dog liker faktisk jeg best i-Tunes, veldig enkelt å laste opp til iPod samt at det er lett å generere playlister fra kataloger(drag-drop).

 

Dersom man vil kopiere andre veien synes jeg Windows Commander er lettest å bruke, heter vel nå Total Commander, men er samme saken. Du trenger en plug-in som heter wfx_iPod for å "se" musikkfilene med windows commander.

 

Har ikke vært borti det du nevnte, freeware? Funker det å laste musikk begge veier? Sistnevnte er det jeg liker dårligst med iTunes, men eller er iTunes digg også som musikkspiller. Dog foretrekker jeg winamp, er litt raskere enn iTunes og litt enklere å spille enkeltfiler med, men bruker iTunes dersom det er oppe :)

 

Håper snart iTunes online musikk butikken åpner her også + samme priser som i USA, da blir det fett å kjøpe musikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...