Gå til innhold

Feilmelding i Thief 2


Anbefalte innlegg

Jeg fikk lyst til å spille Thief 2 igjen så jeg la det inn, men til min overraskelse så kom det en feilmelding da jeg skulle starte det første oppdraget, den lydet som slik:

 

Feil

ERROR: Direct3d device driver does not accurately report texture memory usage.

Contact your 3d accelerator vendor for updated drivers.

 

Noen som har peiling på hva dette kan være? Dette har aldri skjedd før og jeg har spilt det med skjermkortet jeg har nå (GeForce 3 Ti 200) og med det gamle (GeForce 2 MX), helt uten problem, det eneste jeg har gjort med pc'n siden forrige gang jeg spilte det er å formatert og lagt inn alt på nytt, ikke noe annet.

Så er det noen som har peiling på hva dette kan være?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan hende at du har gamle drivere til 3D-kortet ditt? ;) Jeg vil sterkt anbefale en av de nyeste patchene som har kommet ut!

 

 

OFF Topic: Har problemer med lyden i NOLF 2 noen som kan hjelpe. Har avinstalert alle divx codacene og installert nyeste patchene uten resultat. Jævla drit!!!!! :angry::angry::wallbash::wallbash:

Lenke til kommentar

Hei,

 

jeg har hatt samme problemet selv, og for meg hjalp det å avinstallere skjermkortet i Enhetsbehandling (Start > Kontrollpanel > System > Maskinvare > Enhetsbehandling, klikk høyre musetast på skjermkortet og velg "avinstaller"), omstarte, og deretter legge inn nyeste drivere (fra nVIDIA). Håper dette hjelper. :)

 

Patchen fikset ikke dette problemet for meg, forresten.

Lenke til kommentar

Jeg fant ut at i Thief hvis jeg skrur Hardware Off (Hardware On/Off option), så gar det an å spille spillet men da blir det bare i software :thumbdown:

Og jeg gjorde som du sa, avinstallerte skjermkortdriveren og la den nyete inn igjen og skrudde på Hardware igjen i Thief, da kom den samme fordømrade feilmeldingen :mad:

Skjønner fortsatt ikke hva i svarte dette er siden dette er den første gangen det skjer :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...