Gå til innhold

Mustek V520


Anbefalte innlegg

Denne er det det er snakk om. Problemet er at den er DØD! Etter en skikkelig fyllefest hjemme hos meg så kunne jeg helde ut tilsvarende 1 flaske vin av denne. =( Så da annså jeg den som død. Nå er bare min spørsmål om denne kan duge som kabinett. Den er veldig liten 26 x 26 x 5,5 cm invendige mål. Den har ett egentlig ganske pent og ryddig desing synes jeg. Så jeg har lyst å se om det er mulighet til å bruke den som HTPC eller noe lignende. Men siden den er såpass liten så ser det litt vanskelig ut. Men jeg vil prøve vist noen tror det er håp.

 

Noen som har noen meninger, invendinger, e.l.?

 

Takker for alle svar.

 

*edit*

jeg har funnet ut av plass til PSU er det største problemet. derfor har jeg nå være på jakt etter en liten søt en. eneste jeg har funnet så langt er denne. vil den duge? eller vet noen av dere om en som er bedre? må ha en relavtivt liten en.

Endret av nikk0
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

du kan bruke mini itx, nano itx eller mico atx hovedkort. alle de skulle passe inni der, men ville gått for nano-itx om du ikke skal gjøre stort annet en å se på filmer på tven med den. om du skal ha noe tilnærmet vanlige pcer's ytelse så er micro itx bedre, fordi du kan sette på standard prosessorer fra intel og amd, men det hovedkortet er mye større så da blir det heavy plassproblemer i kassen din.

go nano, det er mitt forslag

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Denne er jo berekna på Mini-ITX hovedkort. Har aldri brukt denne. Men kva hovedkort er det du tenkte og ha i denne boksen da? Tror dette kan gå om du er flink med og finna plasser til alt og har litt tolmodighet!

 

Men kan bli bra! stå på...

Om du ønsker å bruke en normal harddisk, ikke bruk den High-Green PSU'en!

 

Jeg får ikke mini-itx-kortet mitt til å fungere med en 3.5" harddisk til å fungere. Etter mye om og men fant jeg ut at det var pga. at harddisken trakk for mye strøm på "powerup".

 

Det er et sveitsisk firma som selger PW70A, som fungerer strålende. Den tar også mye mindre plass :)

 

Så, google for PW70A og mini-itx. De shipper til norge med Cash On Delivery (Mulig de tar kredittkort også)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...