Gå til innhold

Ny Bærbar PC


Anbefalte innlegg

altså han nevnte at han vil ha en driftsikker maskin, da blir det helt feil å dra inn plastikk klumpene til dell. skal du ha en driftsikker maskin som er lett, god, solid, sinnsyk god skjerm, beste batteritid. servicen er helt påklagelig. verdens beste service. kan nevne at maskinen har nettopp vært på rep. sendte inn forrige mandag, men pga trege posten fikk IBM den ikke før på mandag formiddag denne uken. klokka halv 9 dagen etter, altså tirsdag, sto det en og skulle levere tilbake maskinen min på jobben. er ikke det service så vet ikke jeg.

 

og si at ibm og dell er like bra, er helt på trynet. ibm ligger flere hakk over de fleste merkene. syns ikke dell er så bra og det er plastikk fra topp til tå på maskinene deres. hvis det er jobben som betaler og pris ingen hindring, så er IBM det beste. hvorfor velge skoda når du kan få en ferrari av jobben?

 

til befs: har du noen gang sett en ibm t4x? de er ikke stygge. det er stil over det. klasse over maskinen. ser ikke så bra ut på bilder, men i virkeligheten når du sitter på en, så er den helt fantastisk. syns ikke dell har noe stil over maskinene sine. gråfargen og blåfargen rundt er ikke det jeg syns er pent. og har jeg nevnt at dell er plastikkfantastik da?

Endret av sjaban
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror nok det er mange som blander Dells Inspiron med Latitude, særlig når de skrivet at Dell leverer plastikkmaskiner...

 

Kort oversikt:

 

Inspiron : Multimedia PC til hjemmebruk.

Latitude : Kontormaskin. Testet og supportert i ulike typer nettverk, felles dockingløsninger med andre Latitude D-maskiner. Stabile maskiner med lang livssyklus. Tri-Metal Chassis.

Precision Mx0: Mobil arbeidsstasjon, ISV-sertifisert, felles docking med Latiude D, Tri-Metal Chassis.

 

Det er forresten maskinvalget som avgjør hvilken supporttelefon du stilles videre til, så hvis kort responstid er viktig, er Latitude eller Precision absolutt å foretrekke.

 

Felles for de to siste er også at de leveres med tre års internasjonal service inkludert i prisen, så hvis du ikke vil vente på posten, er disse et naturlig valg for bedriftskunder...

 

Med gold technical support og tre års Complete-Care i tillegg burde selv de mest uheldige være dekket opp mot alle mulige og umulige eventualiteter.

Lenke til kommentar
Må det være en x86 maskin, eller er det lov å foreslå Apple PowerBook?

Den skulle oppfylle alle ønskene dine (foruten at det ikke er en Acer). T.o.m. Slot-In CD eller DVD brenner!

powerbook hadde vært konge.

men på grunn av det maskinen skal

brukes til vil ikke dette gå.

 

og sjefen satte foten ned for mac :(

Too bad!

Grunnen er vel at du skal kjøre programmer som de kun har Windows lisens for antar jeg.

 

Du har jo fått mange gode tips ellers her også da.

 

På jobben (Handelshøyskolen BI) går det kun i IBM bærbare maskiner. Kanskje ikke de stiligste maskinene (smaksak), men du verden så stabile/solide de er.

Hvis de må inn til service så kommer de nesten alltid i retur med budbil neste dag! :thumbs:

 

IBM anbefales!

Lenke til kommentar
Jepps,stemmer det,men nå kommer en TM8000 serie.....kraftig oppdatert og forbedret :-)

Yes, but they are still quite heavy and bulky (around 3kg?)

 

I have been a happy T41p owner for a couple of weeks. The size is wonderfuld, the keyboard too - and I'm typing a lot these days...

 

Yesterday I knocked over a bottle of ice tea, in the cantina - some of it splashed on my thinkpad.. people were like "oh my god" and rushed with paper napkins - but I just smiled, and was calm...I was at an IBM!

 

last week I was so stupid, as to knock over an entire beer, into the keyboard of a friend's thinkpad A22 - nothing happened!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...