Gå til innhold

Gjenopprette filer etter harddisk-krasj


Anbefalte innlegg

Det hele begynte i går da jeg forberedte meg på reinstallering av windows og skulle pakke ut noen rar filer for å brenne og lette litt på harddisk plassen. Men jeg fikk da beskjed om at windows ikke klarte å skrive til harddisken, som for øvrig er en Maxtor 250 gig ekstern firewire harddisk. Jeg prøvde å ta omstart på maskinen for å se om det hjalp noe, men da jeg forsøkte å kikke i mappene på harddisken bare 'frøys' windows. Jeg tenkte da jaja, jeg får fortsette og reinstallere og se på problemet når reinstalleringen var ferdig, for dette så ikke ut til å være noe med windows. Da reinstalleringen omsider var ferdig prøvde jeg å kjøre scandisk på harddisken men fikk da bare beskjeden: 'windows was unable to complete the disk check'. Da jeg prøvde å sjekke harddisken i windows explorer nå var alle mappene mine borte bortsett fra to som var helt tomme og da jeg tok properties på disken viste den at det var 200 gig med brukt plass, som beviste at filene mine fortsatt var på harddisken, men at de ikke kom opp som filer og mapper. Jeg installerte da Partition Magic 8 og kjørte 'check for errors' på harddisken, en masse crc error og noen andre feil dukket opp og jeg tok fix på alle sammen. Da det var ferdig sjekket jeg igjen i windows for å se om filene og mappene dukket opp men det hadde de ikke gjort. Men da jeg tok browse på harddisken i Partition magic fant jeg igjen alle filene og mappene, men da hadde programmet lagt alle filene i sine egne mapper som sikkert ble lagd når jeg tok fix på harddisken. Det så forøvrig slik ut:

found.000

MOVIES

RECYCLER

System Volume Information

UPLOAD

FILE0000.PQE

FILE0001.PQE

FILE0002.PQE

FILE0003.PQE

FILE0004.PQE

FILE0005.PQE

 

den found.000 mappen inneholdt alt jeg ikke fant på harddisken i windows, sortert i disse mappene;

H:\found.000\dir0000.chk\

H:\found.000\dir0001.chk\

H:\found.000\dir0002.chk\

H:\found.000\dir0003.chk\

H:\found.000\dir0004.chk\

 

Jeg får vel legge til at MOVIES og UPLOAD lå på harddisken fra før, i tillegg til en mp3 og games mappe som ikke dukket opp på harddisken i windows.

Så spørsmålet mitt tilslutt er da om det finnes noe program eller lignende som kan gjenopprette alle filene tilbake på harddisken slik det var ?

Det var jo over 200gig med diverse som ble borte og det hadde vært veldig kjedelig om alt dette gikk tapt :no:

Håper jeg har vært utdypende nok og at dere har noen fornuftige svar :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har formatert harddisken riktignok, men jeg brukte Restorer 2000 Pro og jeg gjenopprettet hele hardisken på under minuttet uten at noe var endret. Dette var ferdig innstallerte filer samt, spill og filmer. Funker fett, bare at jeg ikke skulle ha tilbake alt så jeg måtte formatere på nytt.... men det er vel ikke problemet for deg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...