Gå til innhold

NTNU


gspr

Anbefalte innlegg

Hei. Skal til NTNU til høsten for å studere - har ikke HELT bestemt meg for HVA ennå, men det står mellom 2-3 ting, og jeg har fortsatt litt tid igjen. I mellomtiden har jeg begynt å se meg om etter bolig.

Noen som har "erfaringer" med de forskjellige hybelområdene ved NTNU?

Voll virker jo knallfancy da, med inkludert strøm og 'net i prisen. Ellers virker Moholt som et billig alternativ.

Tips? Råd? Erfaringer?

Og går det an å søke om hybel allerede nå, eller er det sant som jeg hører at man må vente til man har fått bekreftelse på at en er kommet inn ved universitetet?

 

Takker for all input.

 

Edit: Tenker å leve på stipend/lån, med kanskje en jobb når jeg har muligheten til det, men vil ikke være økonomisk bundet av dette når det gjelder hybelleiepris.

Har også forøvrig ingen å flytte i dobbelthybel med første året...

Endret av gspr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

Jeg har bodd på voll studentby siden august i fjor, og er veldig fornøyd - ny og god standard, og ikke minst EGET bad :D I etasjen hvor jeg bor er det 7 enkelthybler, og en parhybel (som jeg og dama bor i), som deler fellesrom m/kjøkken! Vi har riktignok en liten kjøkkenkrok, noe enkelthyblene ikke har! Ellers så er "alt" inkludert i leia, strøm, kabel-tv, internett, vann!

 

Husker ikke helt prisene på enkelthyblene, men mener å huske at dem ikke er noe å kaste tenna i veggen for. Vi betaler hvertfall 4800 kroner i mnd, noe som tilsier 2400,- pr pers, noe jeg ikke kan klage på!

 

Når det gjelder å søke på hybel(Voll), tror jeg du kan søke uten å ha noen form for bekreftelse på at du har kommet inn på noen skole. I motsetning til Moholt, som drives av SIT.

 

Anbefaler deg å sjekke ut nettsidene til de enkelte studentbyene, og eventuelt sende en mail/ringe med spørsmål!

Lenke til kommentar

Sjekk litt rundt på nettet.. Tror Voll har noen nettsider og noe greier. På moholt er det i allefall trekning så det er ikke så farlig når du søker, bare innen fristen. Jeg ville nok satset på noe annet en moholt pga at rommene er ganske små og du deler bad og kjøkken med 3 andre.

 

Hvis du har råd til å betale for en måned eller to ekstra anbefaler deg å finne leilighet før sommeren, ved skolestart er det helt texas med leiligheter - vanskelig å finne noe bra og folk tar hva som helst.

 

mag

Lenke til kommentar
Styr unna NTNU...

Maks 20GB transfer per 48 timer

 

Om det har noe å si :dribble:

Skal man la være å studere ved NTNU siden det er en overføringsgrense på det gratis internettoppkoblingen din på 10GB per døgn??

Eller mener du at han ikke skal bo på studenthybel? Uansett får han gratis oppkobling på internett 10/100 Mbit avhengig av hvilken studenthybel. Om det er en grense er vel ikke akkurat så farlig.. Hvor mye porno trenger du egentlig?

 

mag

Lenke til kommentar

Voll og Moholt er litt usentralt. Steinan er veldig usentralt. Eg bodde på Berg, som er brukbart nært skulen, men noko slitt og gammalt. Skal bygge nytt der, men når....? Ellers er Lerkendal ok, men dyrt og ikkje lett å få plass.

 

Bodde og privat på Ila eit par år, 1300,- pr. mnd, men luguber standard.

Lenke til kommentar
jeg tror bjaa køddet med dere

Hehe

 

Jeg ville ikke valgt studie sted pga. internett frobindelsen nei, det blir for dumt.

 

Btw trMaG, det koster 120 kroner måneden, er vell verdt det ;)

 

Men NTNU svekker "wareznorge" ganske mye med denne grensen, klarer glatt 50GB på en time med 100Mbps :green:

Lenke til kommentar
Voll og Moholt er litt usentralt. Steinan er veldig usentralt. Eg bodde på Berg, som er brukbart nært skulen, men noko slitt og gammalt. Skal bygge nytt der, men når....? Ellers er Lerkendal ok, men dyrt og ikkje lett å få plass.

 

Voll og Steinan er muligens litt usentralt. Men Moholt? Moholt ligger jo fint i linje sammen med Nardo, Tyholt, Valentinlyst og Persaunet. En linje som strekker seg som smurt over oversiden av Lerkendal, Singsaker, Bakklandet og Buran.

 

Er mye der omkring. :)

 

Voll og Steinan er ikke spesielt usentralt det heller når man tenker på hvor Heimdal, Kolstad, Tiller, Romoslia, Havstein og Flatåsen ligger.

 

Men jeg vet ikke. Hvis kluet er å bo helt oppi NTNU, så må vel Lerkendal, Singsaker og Elgeseter være tingen. Berg er også en 'sentral' plass.

 

Kommer vel litt an på om man tar utgangspunkt i midtbyen, eller ikke.

Lenke til kommentar

Hvis du skal gå på gløs så holder du deg langt unna steinan studby hvis du hater laange avstander.(bor der)

Moholt er også noe dritt med tanke på den enormt lange bakken(og da mener jeg LANG) mellom studbyen og skolen.

berg er nok det beste med tanke på avstand, hvis du vil bo billig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...