Gå til innhold

P800


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man blir vant til størrelsen. På vinteren er det greit, men han har jo av naturlige årsaker ferre lommer om sommeren og dermed ikke så mange steder å legge den. Artig telefon, men mangler T9 noe som gjør det tungvindt å svare på mld hvis du er vant til T9

Lenke til kommentar
Hvordan er erfaringene med størrelsen på P800?

Går det an å ha den i en belteveske uten at det ser "dumt" ut?

Belteveske ser dumt ut uansett hva du har i den. :)

 

Det er ikke så utrolig mye større P800 er enn telefoner som T610. Litt høyere, og litt tykkere. Mulighetene du har med den veier mer enn nok opp for den ekstra vekten/størrelsen..

Lenke til kommentar

Det kommer helt an på hva du er ute etter i en mobiltelefon. Personlig driter jeg i om den er stor og klumpete, så lenge det er Symbian eller tilsvarende "os", den har minnekort, kan ta bilder, vise filmer, samt ha et gigantisk utvalg av 3. parts programmer. Og, som sagt, forskjellen er ikke så stor.

 

Liker du derimot telefonene dine små, snertne og uten mye annet innhold enn sms/ringing, kjøp T610 eller tilsvarende.

Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg vurderer en P800 er at jeg ønsker en god kalenderfunksjon. Synes det er litt unødvendig å kjøpe en PDA bare for det. Trenger jo en telefon i tillegg.

 

Det jeg vil ha:

-God kalenderfunksjon

-Mob-telefon (SMS/ringing)

-Radio

-MP3-spiller.

 

Dette i færrest mulig "bokser". Bruker radio mest mens jeg går til jobben. Bruker mye MP3-spiller i ro. Når jeg har lagt meg etc..)

 

Kanskje en mobil med radio og en PDA med MP3-spiller?

 

Andre forslag?

 

Forresten: Ønsker å kunne synke kalenderen på jobben. Men der blir det snart mobil-forbud. Da hadde en PDA eller P800 med "flight-mode" vært susen!

Lenke til kommentar

Jeg har p800, den er Lavere enn den gamle 3650`en min.. Den er seriøst stor i forhold.. Og du som ville ha MP3 + radio, kjøp deg p800 + minnekort og en lommeradio. Da har du alt i en boks... Og p800 er etter min mening ganske fremtidskla, siden den gjør mer enn mange av de telefonene som kommer ut NÅ for tiden..

 

Mitt råd er kjøp p800, du kommer IKKE til å angre..!

Lenke til kommentar

Jeg gikk rett fra nokia 3510 til SE p800 de er jo så og si faktisk like lange, 3510'en er litt smalere men er ikke store forskjellene så d å gå med en p800 i lommen er faktisk ikke noe problem forstår at mange tror det men den er ikke så stor som folk tror. Og sammenligner man størrelsen på den "inni" med den fysiske størrelsen så er den jo bitte bitteliten :thumbs::thumbs:

Lenke til kommentar

hehe.. jeg ville gått for å kjøpe en P900, da har du alt du trenger.. eneste mangel er radio, men snart kommer det en kjekk Handfree med radio på (sterio altså) fra SE.. sikkert andre "uorginale" selskap som kommer med lignende produkter til P900 snart.. (får P900 :love: neste uke! :thumbs: )

Lenke til kommentar

Jepp, enten via den medfølgende USB-krybba, eller via Bluetooth.

Jeg bruker bluetooth, det går mye raskere og er mye enklere enn den krybbegreia.. Eller så kan du alltids kjøpe deg en USB2 minnekortleser med støtte for Memory Stick.. (Følger med MS-Duo -> MS adapter i pakka til p800..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...