Jump to content
Sign in to follow this  
South_Bridge

samba server

Recommended Posts

Nå har jeg satt opp RedHat 9, med konfigurert samba server. Og fra min Windows XP maskin ser det ut til å fungere. Jeg kan koble meg opp og laste/lese filer.

 

Problemet er at det går veldig tregt. Lasta opp en mp3 fil, for å så lese den fra serveren, da hakket den. og opplastinga tok veldig lang tid.

 

Noen som har et forslag til hva som kan være årsaken til at det hakker/går veldig tregt?(alt fra software til hardware)

 

------

stats server

os: RH9

cpu: AMD 600mhz

ram: 256 ddr

hovedkort: Asus A7V8X-X, onboard nettverkskort

 

stats min maskin

os: Windows XP

cpu: AMD 2500

ram: 512 ddr

hovedkort: Abit NF7-S

-------

 

mvh

Lars

Edited by South_Bridge

Share this post


Link to post

Det er noe med Redhat og samba, for med Gentoo går det helt fint. Kanskje den kjører mye bloat i tillegg?

Share this post


Link to post

Jeg har kjørt RedHat 7.3 som MP3-server med samba-deling i flere år, for streaming av musikk til XMMS/Winamp etc. Har fungert veldig bra.

 

 

Hva sier "top" når du holder på? høy belastning på serveren (se spesielt på tallene:

load average: 1.74, 1.73, 1.72) [hmmmm, tror kanskje shell-serveren min har litt belastning nå]

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...