Gå til innhold

HP NC8000


Anbefalte innlegg

På nc8000 er det jo som dere sikkert vet s-video utgang, og dette fungerer dårlig på min tv. Jeg fåt bare sort/hvitt bilde, er dette et kjent problem? Tror ikke dette har noe med maskinen å gjøre, helle med ATI-kortet. Husker for noen år siden da jeg hadde ATI xpert 2000 med tv-ut, dette funket meget greit på composite utgangen, men når jeg brukte s-video fikk jeg sort/hvitt! Er det tv'en det er noe galt med tro? (hadde samme tv den gang) Har forøvrig ikke s-video inn på tv'en, men bruker en scart som har s-video inngang.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er et MEGET vanlig problem, og jeg synes at dette spørsmålet popper opp så ofte (på Hardware - Skjermkort/Skjemer) at jeg ber deg venligst om å søke etter dette...

 

Hint: S-video ER S-video, og IKKE "composite"...

 

Mvh kjello2 (jeg har skiftet brukernavn, det nye er ponke)

Endret av kjello2
Lenke til kommentar

Sannsynligvis kan ikke TV-en din ta i mot S-video signaler, selv gjennom Scart-kontakten. Har det samme problemet på min gamle TV. Svart-hvitt med S-video og farger med compositt. Prøv en S-video til compositt overgang. Får du farger da er det dette som er problemet. Du kan også prøve den bærbare mot en nyere TV med S-video inngang. NB! Inngangen må være satt opp for S-video på TV-en.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...