Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Erfaringer med Lyse


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg fikk nylig et brev hvor de skulle kalle opp til ett møte for å høre interessen bland folk i nærheten. Så vidt jeg vet legger de ned fiberen nesten uansett siden flere henger seg på når de har lagt den og vet om tilbudet. Skal stille dem litt spørsmål osv. håper virkelig pappa med den store fete lommeboken blir like overbevist som jeg om at lyse's tilbud er bra.

Lenke til kommentar

Du har mye å glede deg til, f.eks dette http://larsi.salves.net/bild%c3%a5rr/div/46mbit.jpg betaler for 10mbit, fast ip til 10 kr i måneden, men internettet på tv'en er ikke noe særlig bra vis du sammenligner med en pc. Har hatt problemer med telefonen som noen har nevnt tidligere men det har de fikset. Har hatt bredbånd fra lyse i over et og et halvt år og er meget fornøyd. Betaler 690 i måneden for internett ekspress og tv grunnpakke.

Lenke til kommentar
Fikk lyse nokså nylig selv, og 2mbit linja fungerer ypperlig. Grunnet mye lavere latency sammenlignet med det meste annet som finnes tilgjengelig for det norske folk, oppleves surfing og online spilling mye kjappere. 10-20ping på x-pec og mellom 3 og 10 på servere med Lyse som host. Genialt... Må bare også legge til at når lyse sier "... tv signalene kan sammenlignes med DVD", så kødder dem faktisk ikke. Superskarpt! Hadde VDSL fra stjelenor før, lyse banker dritten utav det tilbudet hvertfall.

Telenor tilbyr da ikke VDSL, eller gjør de det ?

Har hørt at de skulle begynne med det denne våren/sommeren, men , men...

Har de begynt allerede ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...