Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Den blokka blei super! (vil også lage!)

Må si at du jobber fort! Det er bra!

Takker. Har blitt litt for mye fort-og-gæli prisnippet på blokkene, men er litt gira på å få maskinen opp å gå. Har litt yme deler liggende og i en annen maskin, så det eneste jeg mangler er kjøleblokkene. Får komme tilbake med en 2.edition etterhvert som blir litt mer gjennomført.

 

et ble bare nice da!!!! hvordan er det med temperatur på den blokka da? få se noen tester...

 

er det noe som gjenstår av dine hovedpunkter i dette prosjektet?

Har ikke noe tempresultater enda da blokkene ikke er ferdige, men skal komme med dem så snart jeg er oppe og går. Designet er jo bygget på Skrues TDX kloner, så håper resultatet ikke er så langt unna det han har fått til.

Når det gjelder ting som står igjen er det i hovedsak å få ferdig kjølingen. Skal også få laget bein til kabinettet etterhvert, men klarer ikke bestemme meg helt for hvordan de skal se ut. De kommer når jeg får riktig inspirasjon.

Lenke til kommentar

Heisann. Her kommer faktisk enda en update. Gått unna de siste dagene. Satt i går kveld å lurte på hvordan jeg skulle designe NB blokken. Endte opp med at jeg ville lage en kjerne bestående av masse små pinner istedenfor finner som jeg har i de to andre blokkene. Vannkammeret skulle være sirkulært og akkurat stort nok. Inngangsnipler på hver side av kjernen.

 

 

177l.jpg

Så var jeg igang. Lærte litt fra sist og har heller godt monn her når jeg borer ut vannkammer og hull til niplene. Vannkammeret er 25mm i diameter. Gikk faktisk helt fint å bore ut dette med vanlig trebor. Bare å ta det litt pent.

 

 

178l.jpg

Så var det å få på plass hullene til sammenføyningsskruene. Her det skar seg sist.. Går for samme løsningen som på GPU blokken med gjennomgående umbraco skruer. Bestemte meg for et mønster med 6 stk.

 

 

179l.jpg

Var mye jobb dette her. Hadde ikke noe ekstra blad til baufilen, og det som var på var både sløvt og skjevt. Har her allerede kuttet ned ganske mye på høyden til kjernen.

 

 

180l.jpg

Lite testfit for å se at alt passer..

 

 

181l.jpg

Så var det loddet, gjenget opp og skrudd sammen. Synes faktisk det ser ganske bra ut til å være en grov-versjon. Godt fornøyd. Spent på hvordan denne virker.

 

Happy moddin'

 

Magnus

Lenke til kommentar
Fett :)

 

Hva med å sette inn en inngangsnippel i midten, og bruke de på siden til uttgang for vannet?

vet ikke om det er nødvendig... hadde vært nødvendig på cpu, men NB... tviler :ermm:

 

Ellers så ble dette et j### gromt prosjekt, men du kan jo kanskje feste LEDs i blokka for å få den lille ekstra da... (bare et forslag :p)

 

lykke til vidre ;)

Lenke til kommentar
Hva med å sette inn en inngangsnippel i midten, og bruke de på siden til uttgang for vannet?

Som PioUs-Jin sa; tviler på at det er nødvendig på NB. har satset på å holde meg til to nipler pr blokk for å minske rotet i kassa

 

Ellers så ble dette et j### gromt prosjekt, men du kan jo kanskje feste LEDs i blokka for å få den lille ekstra da... (bare et forslag)

Hadde i utgangpunktet ikke tenkt det. Satser på å få samme speilfinishen som på resten av toweret, og med umbracoskruene glir den forhåpentligvis bra inn. Kommer vel til å sette på noen på CPU blokken bare for syns skyld. Satser på at katodene i toweret lyser opp bra nok.

Lenke til kommentar
Trodde det var en cpublokk. Så godt følger jeg med.

Shit happens. CPU blokken er av Skrue TDXclone typen. I alle fall den første. Er ikke helt fornøyd med den, så det går vel ikke så veldig lenge før jeg lager en ny.

 

Nå er det vel ikke mye igjen heller, teste at systemet er tett, og... er det noe mer?

Er nok en god del timer igjen jo. Skal få dreid av blokkene i morgen. Så er det MYE pussing, litt lakking. Montering, sørge for at ting er tett og så kan jeg sette opp sløyfa og teste den. Må fikse litt på vannbanen i toweret også først.

 

vi burde få Overklokking.no til å trykke noen t-sjorter som det står ekte nerd på i tillegg til de vanlige sjortene..

Hehe. Var det et hint ;)

 

ene vannblokker.. tror du er den eneste jeg har sett som har laget blokker i stil til kabinettet

Må jo gjøre noe for å skille seg ut i mengden. Begynner å bli mye bra blokker og kabinetter her på forumet, og det er ikke så gøy å ha noe som er likt alle andres som å ha noe "eget". Dessuten lett å få det som man vil når man bygger fra scratch.

 

hva slags pumpe bruker du? syns den så litt liten ut...

Liten?? Digert beist av en pumpe. Eheim 1048. Etter å ha sett maxijetpumpen til Skrue synes jeg min plutselig var enormt diger. Håper den gjør jobben stille og bra i alle fall.

 

Stay tuned..

Magnus

Lenke til kommentar

Kommer et par bilder i dag og.

Fått plandreit blokkene, så nå er de klare til finpuss og justering. Tusen takk til Skrue som stilte seg selv og dreiebenk til disposisjon på kort varsel! Mye lærdom å hente av den mannen.

Over til bildene:

 

182l.jpg

Sånn ser nå bunnen av blokkene ut. GPU er plandreid og dreid slik at blokken går klar av shimen som ligger rundt core på ATI Radeon 9800. Cpu er plandreid for å få fjernet noen merker etter baufilen i kjerneribben samt få den helt plan. NB blokken var såpass bra fra før, så den er bare tatt med grovt sandpapir.

 

 

183l.jpg

Blokkene samlet før de går under kniven igjen. Nå skal de få et skikkelig ansiktsløft før jeg tester dem.

 

Happy livin'

Magnus

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...