Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Kvalito IT tatt av skifteretten idag


Anbefalte innlegg

tja hvordan funker dette egentlig?

de har vel fortsatt lov til å drive adsl osv fra sine datterselskaper eller?

så lenge ikke de er stengt betyr det vel ikke kroken på døra forløpig?

Konkursboet driver jo videre, de er selvsagt utetter en kjøper som enten kjøper firmaet eller nare kundemassen.

Hvorlenge de kan drive er jo et åpent spørsmål, jeg vil gjette på at en eller annen halvstor ISP kjøper kundemassen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor noen gleder seg over konkurser som de her gir uttrykk for synes jeg er litt rart. Det er tross alt en hel del uskyldige som blir skadelidende. Både blandt ansatte og kunder, og kunders kunder. Dette er ikke det beste som kunne skje. Om de hadde klart å lage rutiner for å gjøre de som var missfornøyde fornøyde hadde vært det beste. Det blir litt vel "fjortiss" å juble over andres ulykke, selv om konkurser oftest rammer de som ikke har livets rett.

 

Tenk litt på de som blir arbeidsledige pga. dette før dere slenger rundt dere med flåsete kommentarer.

Lenke til kommentar
Kvalito IT fikk kniven på strupen av sin egen revisor før nyttår i fjor. Da ble det hevdet at det var svakheter i selskapets forretningsrutiner og interne kontroll. Revisor bemerket spesielt mangler knyttet til innberetning av lønnskostnader samt bevegelser i selskapets kasse.

 

Dette ble beklaget av selskapets daglige leder. Årsaken skulle skyldes forhold knyttet til et regnskapsbyrå de tidligere brukte. Regnskapet for 2002 er levert og godkjent.

 

Nå er selskapet konkurs og må møte i skifteretten. Det gjorde de også i 2002, men den gangen berget de seg og sikret videre drift.

 

Hentet fra Adressa.no

 

Det er med andre ord ikke første gang Toftner & Toftner møter i skifteretten.

 

Det som gleder meg i denne sammenheng er at de ikke vil kunne svindle flere godtroende forbrukere. Noe som imidlertid er svært negativt er at ca. 25 personer (minus to Toftnere) mister jobb og inntekt.

 

-KJ

Lenke til kommentar

skulle hatt penger og tatt over firmaet. kvalito har alltid hatt muligheten til å kunne gjøre det bra, men når det blir ledet av så inkompetente folk, så er løpet kjørt ganske raskt. men, de har jo 5000 kunder allerede, de har et navn mange kjenner til, og hadde man faktisk snudd trenden til at kvalito var noe positivt, så snakker vi penger.

Lenke til kommentar
Finner ny ADSL ISP akkuratt NÅ... å kommer det regning på brutt bindingstid så får dem den i retur...

Lykke til med det.. Tipper du blir nødt til å betale den regninga, jeg.

 

At Kvalito er begjært konkurs kommer sikkert INGEN(andre enn brødrene T.) til å merke i praksis. Når nye eiere er på plass fortsetter nok driften som vanlig.

Lenke til kommentar

Kundene sikret

Han understreker at kundene ikke trenger å frykte at de ikke får levert tjenestene. Konkursboet er forpliktet til å drive selskapet videre inntil det kommer en kjøper av boet.

 

- Kundene eies av boet. De er garantert å få levert tjenestene sine så lenge boet bestyrer selskapet, og inntil det kommer en ny aktør og kjøper opp boet (restene av selskapet), sier Toftner.

 

- Vet du om noen aktuelle kjøpere?

 

- Jeg kjenner til at det er flere grupperinger som er interessert. Blant annet noen av de ansatte er interessert i å kjøpe boet sammen med eksterne investorer, sier Toftner.

 

Selskapets satsingsområder har vært tredelt: Programvare- og systemuvikling, Internetttilgang (SDSL, ADSL og radiolink til bedrifter og privatkunder), og ISP- og ASP-tjenester, serverhosting, samt salg av maskinvare og konsulenttjenester rundt dette.

Lenke til kommentar

Et par presiseringer:

 

1. Det er moder selskapet som er konkurs Kvalito IT AS BRREG Info

2. Under selskapet Kvalito IT Oslo AS er ikke konkurs BRREG Info

3. Underselskapet Kvalito AS er heller ikke konkurs BRREG Info

 

Dette betyr i praksis at herrene har vært smarte nok til å dele opp virksomhetene og at de nok kommer selv til å legge inn bud på konkursboet. Dette får de nok også billig siden det er så mye negativt rundt Kvalito som ISP for tiden. Det som kanskje også vil skje er at de etablerer et nytt driftsselskap som kjøper boet og tar over driften med kake og champagne spretting. De vil nok også bruke en "stråmann", mest sannsynlig en av de som er med i den tidligere konkursen til Kvalito Web AS. Så ligger de selv lavt i terrenget bak det nye driftsselskapet frem til alt har roet seg litt, så er vi tilbake til det "normale".

 

Om de ikke får kjøpt boet så dukker nok de gode herrer kaj og Kim opp med et nytt selskap i samme bransje og med samme dårlige forretningsskikk. Så ikek sprett champagnen gutter før alt er avgjort.

Lenke til kommentar
Et par presiseringer:

 

1. Det er moder selskapet som er konkurs Kvalito IT AS  BRREG Info

2. Under selskapet Kvalito IT Oslo AS er ikke konkurs  BRREG Info

3. Underselskapet Kvalito AS er heller ikke konkurs    BRREG Info

 

Kvalito IT Oslo AS eies av Kvalito IT AS. Det firmaet tilhører derfor boet.

 

Kvalito AS var det opprinnelige moderselskapet til Kvalito IT AS (Og eide sist jeg sjekket ca 80-85% av aksjene der).

 

Verdien i boet består av noen tusen (dårlige?) kunder. Resten (Hardware, datterselskaper etc) vil nok ikke kunne gi så store tall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...