Gå til innhold

Operation Flashpoint


Anbefalte innlegg

Er det noen gode norske servere for OFP? Har spillet, men har ikke spilt det så mye online som et resultat av mangel på gode servere og dedikerte teamplayere. Som oftest blir det med en gjeng tullinger som løper rundt uten noen form for mål og mening. Er det noen "organiserte" OFP spillere her en kan joine?

 

Hvilken expansions bruker dere evt?

 

Ser forøvrig de selger original spillet pluss alle expansions, add-ons etc. for en hundrings hos play.com... Kan jo ikke si nei til det mtp. at det er null omkostninger hva angår frakt.

Endret av Trancton
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde OFP fra releasen, samt Resistance, men kjøpte selvfølgelig GOTY pakken fra Play.com da jeg oppdaget at de hadde det til fantasipris. Har hatt Red Hammer før, men slettet campaignen ved formattering (glemte å lage backup), og måtte således ha kjøpt den på nytt om jeg ville spille den ferdig. Men den er jo en del av GOTY pakken, så no problem.

 

Har endelig en brukbar rig nå, P4 2.8, 1Gb DDR dual, Ti4200 (ok ønsker bedre skjermkort, men OFP trenger mer CPU kraft enn de siste skjermkortene), og kan veldig gjerne tenke meg å spille aktivt igjen med andre nordmenn. CS stilen har jeg absolutt ingenting til overs for, dog. Har aldri fått spille seriøst coop i oppdrag som tar opptil fler timer, det hadde vært tøft.

Lenke til kommentar

Trykk alt+tab, for å swappe deg ut til windows, trykk alt+tab igjen for å komme inn i spillet igjen. Burde funke nå, virker i allefall for meg. Står forresten i manualen at det nevnte skal gjøres når spillet kjøres på win2k, så det er samme greia for xp ;)

Endret av Pennywise
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...