Gå til innhold

Hjelp til valg av MP3-spiller og headsett


Anbefalte innlegg

Når iPod kjøpes, så skulle jeg gjerne hatt en liten og xtremt lett flashbasert spiller også som jeg kan putte i lommen & trene m f.eks... (hvis jeg gidd, hehe) Har sett på Asono EMP-Z, men hvis størrelse teller MAX for en "reservespiller", hva hadde dere kjøpt da?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I dag kom den i posten. Er liten og stili som forventet, men føles veldig "billig". Billige materialer. Ingen kvalitetsfølelse. Dårlige knapper. Og den greien som man må bruke for å bruke andre hodetelefoner enn medfølgende er stor og klunmpete. Dette visst jeg jo på forhånd egentlig, men impulskjøp er impulskjøp. Får se om den beholdes ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
En annen ting: Jeg er jo på utkikk etter et digitalt kamera også, og det må det jo være grådig greit å kunne laste over alle bildene man tar til iPod'n hvis dette går an! (på ferie f.eks uten tilgang til PC) Har lest på apple at det går ann med en såkalt "Belkin iPod Media Reader", men den så ut som en stor klump å dra med seg! Går det ann å overføre bilder fra digitale kameraer til ipod på andre måter enn med den Belkin tingen? En enkel usbkabel kanskje?

Jeg har ikke lest alt her, så jeg vet ikke hva folk har sagt;

 

Jeg anbefaler både sterkt og varmt Pentax Optio S !!

 

Vanvittig bra kamera med masse funksjoner, OG det finns plass i lomma.

Lenke til kommentar

Jeg synes Asono EMP-Z er megafet. Merker ikke at jeg har den på meg engang. Slipper å ha ledninger som henger fra bukselommen opp under genseren. Genial til trening, og jeg savner i grunn ingen funksjoner utover en mulighet til å skippe sanger litt fortere. Er superfornøyd med min lille gizmo!

Lenke til kommentar

Etter noen ukers bruk, er jeg også det. Kvaliteten lukter jo billig hongkong jallajalla (dekselet bak falt av og der skjulte det seg mye billig elektronikk ja...) og lyden er ganske mono-aktig, men en utrolig liten og grei spiller for treningsbruk veier opp for resten. Til de som ikke skal ut på joggetur, går man heller for iPod i sofaen :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...