Gå til innhold

Brukervennlighet med WAP


Anbefalte innlegg

Skal lage en WAP-side (bruker PHP) hvor det skal være en enkel bestillingsfunsjon. Bestillingene skal sendes på mail og man må ha et kundenummer for å bestille.

 

 

Skulle likevel vært greit om man helt sikkert kunne vite hvem som har sendt bestillingen. Finnes det noen måte å hente ut telefonnummeret fra brukeren - på samme måte som man finner IP-adresser, f.eks.?

Endret av entotre
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

(Endret litt på tittelen på innlegget siden spørsmålet er blitt noe annerledes)

 

 

Har fundert på å lage innlogging mot en database for den samme bestillingsmuligheten nevnt tidligere. Men så må man egentlig vurdere hvor mye man kan gjøre av slikt før terskelen for brukerne blir for høy, selvfølgelig vurdert opp mot sikkerhet. Dette er egentlig en mer generell problemstilling/utfordring som ikke bare gjelder for denne spesifike løsningen.

 

 

Skal man la bestillinger foregå kun ved bruk av kundenummer, eller bør man lage en innlogging med kundenummer + passord? Bestillingsmuligheten skal i første omgang være tilgjengelig for en noe begrenset kundegruppe (bedriftskunder), slik at dette er ikke noe som er ment for alle og enhver.

 

 

Setter stor pris på forslag og innspill :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...