Gå til innhold

opratør lås?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ja det kan du da..

I noen tifeller kan du også bruke andre opratører som leier Telenor GSM nettet

I noen tilfeller er helt riktig.

 

Tidligere var det ikke noe problem å sette et simkort fra en operatør som bruker Telenor sitt nett i en telenor-låst telefon. I høst endret de på dette visstnok, slik at det kommer an på graden av lås telefonen har.

En teori jeg har er at volumtelefonene innhar en lås som tilsier at man bare kan bruke simkort fra Telenor. Dvs så lenge det er et telenorkort så går det fint.

Lenke til kommentar
:wow:
Ja det går som oftest hvis det er en aktør i telenor nettet, tror det er kun siemens som har denne muligheten som sperrer mot alle andre enn Telenor kort ( siemens c60 etc. ) :cry:

Hint: prøv å google litt så kanskje du finner litt informasjon om hvilken telefoner som har vilken sperrer etc, dessuten så kan du jo kontakte f.eks telenor eller lete på deres hjemme sider..
Lenke til kommentar

I praksis er det jo bare en software lås på telefonene slik at "gud og hvermansen" kan låse opp telefonen.. noe som egentlig bare skal gjøres etter ett år og alt det derre... : )

 

var det ikke en bra side på dette som het unlock.no ??

 

Uansett, importøren kan velge å låse telefonen til spesifikt nett, spesifikt simkort eller det første sim-kortet telefonen brukes med.. alt dette kan gjøres på alle typer telefoner... :yes:

Lenke til kommentar

Poenget var at mange av disse sidene som gjorde dette mulig for 'gud og hvermansen' forsvant etter å ha blitt truet med søksmål til høyre og venstre fra teleoperatørene.

 

Nå er de derimot tilbake igjen - også unlock.no, og en av teleoperatørene halveis oppfordrer folk til å låse opp telefonene sine, ved å lenke til en slik kodegenerator.

 

Så hva har endret seg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...