Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Ny Ap-plan skal redde partiet fra nye katastrofevalg (msn.com)

Hvert valg skrotes de fleste valgløfter så snart de er har innreidd kontoret, slik har de gjort det de senere åra hvf og det gjelder partiene som har regjert. Vil partiet nå tidligere høyder?

Støre skal gjenreise sitt AP på valgløfter han juger seg fra igjen eller? 

Regjeringen har fortsatt tid igjen før stortingsvalget til å ordne opp her hjemme.  Ifølge alt han kan sende ut av norge av ressurser så er Støre mest opptatt av å sikre seg en krakk i Brussel. 

Fra  01.2025 mister vi mest sannsynlig strømstøtta, da eu ikke går med på videreføring. 

Diverse eu direktiver er fortsatt veldig uklare for nordmenn og hva det vil koste hver enkelt innbygger. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Overklassegutten Vestre må være stjerneeksempelet på en yes-mann av de typene Støre omgir seg med om som er fullstendig frakoblet virkeligheten "alle" vi andre bevitener med våre egne øyne eller Støres egen "komiske Ali". Talking is cheap som det heter og det hjelper ikke at de bruker millioner på PR-rådgivning på å selge den politikken som folk føler konsekvensene av og som er grunnen til at folk vender "Arbeider"-partiet ryggen og forsøke å "kommunisere den bedre ovenfor velgerne". Folk vil ha ny politikk, ikke ny retorikk. Det siste har vi fått nok av. Retorikk har vært Støres varemerke, men keiseren er nå naken. Vi ser hva vi ser og hører hva vi hører.

Med små grep kunne AP ha mer en doblet oppslutningen og fått dem til nye høyder; som for eksempel innføring av makspris på strøm og full statlig kontroll på med kraften. Det har vi ikke når vi tillater kyniske og grådige børsfolk å bestemme stømprisene våre. Videre kunne de ha lyttet til hva økonomer har å si om kronekursen og gått sterkere inn for å styre sentralbanken til gode for innbyggerne. Dette gjør de heller ikke.

AP får holde på med å kaste bort tiden - og skattepengene våre - med en meningsløs PR-kampanje for å "selge budksapet" inn mot neste valg. Jeg ønsker dem bare lykke til med det mest elendige valgresultatet noensinne i 2025 for det får de.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...