Gå til innhold

Ser etter ny skjerm etter den gamle måtte byttes inn pga feil. HJELP


Gjest sbh

Anbefalte innlegg

Gjest sbh

Hei.

Jeg har akkurat fått retur på min gamle Samsung 27" Odyssey G7 Curved gamingskjerm og trenger en ny skjerm. Etter alle feilene jeg hadde med denne Samsung skjermen så frister det ikke å kjøpe en ny skjerm fra de selv om jeg likte skjermen jeg hadde utenom alle problemene jeg hadde med den. Jeg ser etter en skjerm jeg kan spille litt på, jobbe og se på film/serie, noe med fine farger etc. Skjermkortet mitt er ett RTX 3080 og jeg bruker en laptop. Jeg vil helst være under 4000 men kan strekke meg til 5000 hvis det er noe mye bedre enn annet i prisklassen. Jeg har sett litt på disse 2 skjermene:

https://www.komplett.no/product/1193230/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/asus-27-gamingskjerm-tuf-vg27aq1a#

https://www.komplett.no/product/1303926/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/asus-27-gamingskjerm-tuf-vg27aq3a#

Er det noe annet dere mener jeg burde se på ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

https://tftcentral.co.uk/guides/the-best-oled-gaming-monitors-to-buy-in-2024 Holder i utgangs punktet og lese konklusjons sammendrag på positive og negativ for og se om skjerm kan være av interesse.

Her finner du info om det meste ad skjermer om du leter rundt litt

Er det også mye relevant og god informasjon , samt de også sier en del om skjermene til forskjellige jobb oppgaver ofte

Min erfaring med disse 2 sidene er at de beskrivelser som jeg følte var aktuelt for meg, stemmer ganske så bra når jeg har fått skjermer og annen hardware i hus med og oppfylle mine kriterier.

Har erfaring med Samsung skjermer for en del år siden og hadde aldri problemer med dem.
Har siden fått retur på adskillige Acer og Asus skjermer (For begge det er TN, men stort sett IPS), dog den siste Asus skjermen var ganske så god og aldri noe negativt og bemerke

Har nå en Corsair Oled skjerm en del måneder, helt annen verden i forhold til IPS og TN. Merker ikke noe spesielt til disse såkalte txt problemer med Oled.
Kan sitte og lese artikler i timevis uten jeg føler det er dårlig txt visning.
Min skjerm hadde negativ bemerkning ad lese txt i reviews, men etter oppdatering av programvare på skjermen synes jeg det som var littegranne irreterende be eliminert

Hos flere forretning har du lengre enn de pålagte 14 dagene til og teste monitoren er noe for deg, velg den du tror er nærmest de du ønsker og test den.

I den prisklassen du ser etter skjermer i ville jeg valgt og bruke så nær 5K som du synes det er greit.

Her kan man av og til gjøre et godt kjøp, men les under "mer info" på hver skjerm nøye. Er vel 2-3 skjermer her som kan være aktuelle: https://www.komplett.no/category/10073/demovarer/datautstyr/demo-skjermer?nlevel=10066§30004§10073&sort=PriceAsc%3AASCENDING

Endret av baggiebridges
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...