Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Minoksidil / Minoxidil / Recrea Forte & Hårtap - Info og Diskusjon


Anbefalte innlegg

Overnevne produkt har vært borte fra markedet nå i det som snart nærmer seg fire måneder, og jeg har nettopp sendt inn en e-post til selskapet som produserer dem om det hele. Jeg tenker at denne tråden kan bli brukt for dem som har alternativer til produktet, vil gi ris eller ros eller vil diskutere produktet i sin helhet.

Produktet bremser og stimulerer hårtap, men må brukes over tid - og kontinuerlig - for å fortsette hårvekst samt unngå videre hårtap. Avbrytning eller momentan avslutning av produktet vil føre til håravfall, ofte i ekstrem forstand.

Her er min e-post til selskapet, ettersom de har oppført seg amatørmessig både overfor forbrukerne sine samt apotekene som selger produktene:

Quote

Hei. Jeg, og mange tusen andre, har blitt forskrevet, anbefalt og sverget til Recrea Forte for å unngå hårtap. Produktet er ikke billig, men heller ikke svinedyrt, men det koster. Man må som oftest kjøpe nytt produkt hver måned, og som dere vel vet så må produktet brukes daglig over lang tid for at man skal få resultater og dermed også pengene verd.

Det samme gjelder også avslutning av produktet. Slutter man, så begynner man å miste håret. Og som dere også vet, mister man fortere enn man får pga hårets livssyklus. Dermed, så taper man flere titalls tusen kroner når produktet plutselig forsvinner fra markedet i en, to eller til og med tre måneder. Nå ser det ut som at vi kan nærme oss fem.

Hvordan er det forsvarlig å gå tom for et produkt flere titusener er avhengig av at fortsetter å strømme aktivt til apotekene og som dere selv påpeker må bli brukt aktivt for vedvarende resulater, og så plutselig så går dere tom i det som kan bli et halvt år uten noe form for forsvarsel, løsning eller alternativ løsning?

De på apotekene er rådville og hjelpeløse til å hjelpe de mange tusen som griller de med spørsmål i løpet av hver måned, og håravfallet i dusjen for de fleste av oss begynner nå å ligne på noe fra en grøsserfilm.

Jeg synes dere skal ta noe ansvar og informere bedre. Til og med de på apotekene i Bergen, Stavanger og Oslo vet knapt når produktet skal komme og datoer blir konstant endret og/eller til tider fjernet helt.

Det som kommer til å skje nå er at mange av oss mister tilliten til produktet, og dermed enten bestiller ifra utlandet (komplisert og overpriset som det er) eller sverger til de orale løsningene (som også er langt billigere).

Jeg, som stamkunde over flere år, krever noen svar her.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...