Gå til innhold

Lenovo Legion Pro eller Slim?


Anbefalte innlegg

Mac-bruker som vurderer Windows siden Apple viser fingeren prismessig, ser at jeg fort sparer flere tusen på en Windows framfor mbp eller air med oppgradert ram og lagring - det sagt, elsker Mac.

Er ikke gamer (guttungen er), men om jeg først skal gå for Windows går jeg for versatility, og har merket at Legion får en masse gode anmeldelser, og tenker at denne kan gjøre alt Mac kan (kanskje ikke like bra) og mer.

Bærbar må det være, men trenger ikke være ultralight. Kommer stort sett til å være kobla til strøm og bli frakta fra hus til hytte, en sjelden gang med på kafé.

Ser at Tek.no nylig kåret Legion 5 slim som testvinner 

https://www.tek.no/samletest/i/6zrzMo/baerbar-gaming-pc

For en som ikke har peil vurderte jeg den, men ble anbefalt å heller velge laptopen som er på 3 plass i denne testen, bare med i9-prosessor, da Elkjøp har den nedsatt og er nå 3k dyrere enn Slim-versjonen (som også er nedsatt til 16k).

https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc/barbar-gaming-pc/lenovo-legion-pro-5i-i91610004070240hz-16-barbar-gaming-pc-gra/609475

https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc/barbar-gaming-pc/lenovo-legion-slim-5-r7-7840hs161tb4070-16-barbar-gaming-pc/650452

Begynner å bli dyrt dette, men fremdeles billigere enn hva jeg må betale for en ny Mac.

Forøvrig litt usikker på 16gb ram, tror det vil være nok, men utvilsomt det svake leddet i futureproofing, men det påstås at Ram kan oppgraderes.

Anyway, det finnes ørten varianter av disse virker det som, Elkjøp har noen, Power har noen, Komplett har noen osv. osv.

Som sagt, heller mot Pro 5i i9 fra Elkjøp foreløpig, da jeg ble fortalt at det som er bedre på den er verdt et hopp fra 16 til 19k, men vil gjerne ha en second opinion.

Takk for svar 

 

Endret av Dinger
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...