Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Luftfukter skaper gråhvit luft i hele stua ved sol ute?


Anbefalte innlegg

Hei.

Har nettopp anskaffet denne https://www.komplett.no/product/1253610/hjem-fritid/klima-varme/luftfuktere/duux-beam-2-smart-luftfukter-sort?channable=007d9f69640031323533363130de&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA9ourBhAVEiwA3L5RFrJul2rGarnIB_PdsrMiUVCzW6A_WrpUhoPi0K6vGMDSl15SqI2F2xoCjykQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

 

Den fukter bra, hadde den på i et døgn helt til jeg oppdaget at når solen kom inn i rommet så ser man at hele stuen har en grå tåke, dette synes ikke på kveldstid, etter et søk på nettet så kan man lese om at slike supersonic fuktere kan spre mineraler fra vannet i luften? Det ville jo vært litt dumt over tid å fått calsium magnesium etc på og inne i alle ting som står i en stue.

Noen her med erfaringer eller har prøvd lignende luftfukter? Nå som det er vinter blir det bare 18-20% inne uten, med denne fra duux ble det 45 etter et døgn men ble usikker på om det er noe lurt å bruke den etter hva som sol lyset viste frem :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Går ut i fra du monterte filteret før du satt i gang? Og primet/renset det først som det står i bruksanvisningen?

Har samme selv og har ikke det problemet. Men merk at den ikke går tilbake til forrige instilling hvis du skrur den av og på. Da vil den pumpe ut damp uansett hvor høy luftfuktigheten blir.

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...