Gå til innhold

Et Russland som er på avsporing


Anbefalte innlegg

Et media som er på avsporing? hva tjener det at media skriver om galskapen som finnes i politiske landskapet i Russland. Et media som skaper inntekt for seg og sine medarbeidere. Men et media som ikke tenker på alt dem skriver, hva tjener det at media lager rød løper for mordere og et regime i Russland som på mange måter skulle vært avsatt for lengst. 

Det er kun en befolkning som kan redde seg selv, og her er det viktig å si at det er kun en borger av Russland av et annet slag som kan redde et Russland som kan redde Russland, et ungt og annerledes folk som tar til rette og skyver vekk diktator beslaget som har skjedd i over flere ti år uten at noen politikere har forstått eller innsett gapet de selv har satt i stand. Alle visste Russland med nye lover og en president gjorde det kun for sitt eget ego og plan å henrette når det er mulighet for det. 

Media er dessverre feil verktøy i dag, et media som skaper av alt et flaskehals i samfunnet, tiden er inne at mediebyråene innser at de er i veien for at samfunnet kan bli sunt og godt. Media er verkebyllen som gjør det vondt verre for folk, vi trenger ikke riks media, men en lokal basert media som er der for folk flest. 

Vi ønsker en fornyelse i Russland, på samme måte de oppnådde i Italia. Italia har gjort mange gode ting, og fått en helt annet politisk landskap, og fjernet det som vi kjennetegnet med Italia før, nemlig MAFIA. 

Det nye innslaget av unge Russere som formidler helt annet slag av menneskenatur og kultur og bygge nasjonen. Det er kun russiske egne borgere som kan endre totalbilde av det vi ser i dag, og tiden det må skje er i dag. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...