Gå til innhold

Ny skjerm og skjermkort - alt er så mørkt. Hjelp!


DrOnline

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg er en gammel gubbe nå, jeg har falt av helt, jeg vet ikke lengre noe som helst hvordan ting fungerer. Det er HDR i windows. Det er HDR i skjermen. Det er anti aliasing i skjermen og skjermkortet. Det er brightness i skjermen, det er brightness i spillet. Er det brightness i driverinnstillinger også? Jeg vet ikke hva jeg skal skru på hvor. Så jeg trenger hjelp. :D 

Før hadde jeg to gamle skjermer og et Nvidia GTX 970. Nå kjøpte jeg ny skjerm og skjermkort:

MSI G32CQ4 og AMD RX 7600.

Jeg har latt skjermen forbli på standard innstillinger, 70 brightness, 70 contrast, 0 sharpness. Og alt er utrolig mørkt. Jeg bruker Windows 10.

Hvis jeg skrur på Windows HDR via høyreknappen på desktop og display settings, så blir alt lysere. Men ikke i f.eks. spillet Noita, da er alt mye mørkere enn det var før.

Hva bør jeg gjøre? Bør jeg i det hele tatt bruke Windows HDR? Hva er poenget med denne funksjonen? Er den kun for desktop eller også i spill? Jeg leste på nettet negative oppfatninger om windows HDR.

Hvordan kan jeg enable Freesync? Må jeg gjøre noe både på skjermen og på skjermkortet for at det skal fungere, eller er det plug and play?

Og først og fremst: Hvorfor er alt så mørkt?

Håper noen har tips her! :D Ellers veldig fornøyd med større skjerm, vesentlig glattere bilde (framerate) både i windows (60->160Hz) og ikke minst i f.eks. Doom Eternal, det var jo natt og dag. 

Endret av DrOnline
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...