Gå til innhold

Spotify stopper avspillingen i utide


Anbefalte innlegg

Jeg har et lignende problem men ikke helt likt. Hos meg er problemet at hvis jeg "legger ned" appen så spiller tlf en halv sang før den bare stopper. Kan da ta opp appen igjen og trykke play så starter sangen igjen. Dette er veldig irriterende spesielt når jeg er i bilen og mottar en telefon for etter at jeg har lagt på så starter musikken igjen for så og spille en halv sang før appen stopper. Noen kloke hoder som har en løsning på dette problemet?

Splittet ut av gammel tråd. 

-moderator

Endret av Uderzo
Splittet ut av gammel tråd.
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Sent svar, men har du sjekket at du ikke har en form for automatisk strømsparing påslått?

Veldig mange Android-telefoner (spesielt Huawei) har hatt ganske aggressiv strømstyring som raskt lukker ned apper som kjører i bakgrunne. Bra for batteritiden, men det har i mange tilfeller ført til at man f.eks. heller ikke får varsler på meldingsapper som Messenger, WhatsApp etc som krever at de kjøres i bakgrunnen.

Nå vet jeg ikke hvilken telefon du har, men sjekk inne på batteriinnstillingene om det er en form for strømstyring slått på for appene. Ofte kan du slå dette av/på per app.

Endret av ColdCode
Lenke til kommentar

På min Samsung (Galaxy A53 5G) så måtte jeg skru av batterioptimalisering på appen, velge at den kan kjøre i bakgrunnen, og at den kan sende varslinger, skru av "Sett appaktivitet på pause hvis brukt" og aktivere Musikk-widget på låseskjermen (evt også på always on display).

Hadde også lignende problemer på min gamle iPhone SE 2020. Tror jeg måtte skru på at den kunne kjøre i bakgrunn, at den kan sende varslinger, og lage en slags låseskjerm's widget for Spotify.

Endret av Laserbeam
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...