Gå til innhold

Kjøttetere er ikke ment for planteetere


JunkPotato

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var to typer syndere som vandret på jorden:

1. Den som syndet først og angret etterpå.

2. Den som angret først, og aldri syndet etterpå.

Person nummer én var hensynsløs, dvs han utførte synden og så tok han seg tid til å angre etterpå. Vi har ikke rom for hensynsløshet.

Person nummer én la all moral og etikk bak seg, og så sa han : "Nå utfører jeg denne synden uten å tenke på hva konsekvensene vil bli" og så straks han var ferdig så sa han: "Nå er jeg ferdig og tiden for å roe ned har kommet, nå kan jeg angre for det er rom til det, jeg er uansett ferdig med synden"

Det er person nummer én sin kapasitet til å være hensynsløs som vi ikke har rom for verken i samfunnet eller i himmelen.

Det fins ikke noe som heter "Angre etterpå", hvis du ikke angrer før eller "imens" så har du ikke anger. Det som kommer etterpå er en rolig form for likegyldighet som ikke er relevant.

Det som kommer etterpå er en vekt, din handling får konsekvenser for din samvittighet, og det som skjer i din samvittighet DA er ikke anger, det er din lille kapasitet til å føle dårlig samvittighet og må ikke misforstår som anger.

Du må betale for dine handlinger, men noen gir det navnet "Anger" hvilket ikke er korrekt. Hvis du tar bort anger, hva sitter du igjen med?

Den hensynsløse som angret etterpå må bort.

Du har valgt å bestille en handling, etter handlingen må du betale med samvittigheten din, og din samvittighet veier din handling og forteller deg "Dette kan du ikke føle deg bra over", men dette er ikke anger, det er ditt oppgjør med din egen samvittighet.

Det er ikke anger, men det er regninga di som kom. Det er ikke anger, men regninga di. Ikke anger, men regninga di.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...