Gå til innhold

Djevelen MÅ skremme vekk alle helter


Anbefalte innlegg

For at djevelens rike skal være istand til å operere mest mulig uavbrutt så må djevelen straffe alle helter som gjør godt i verden. Dette må man være obs på, dersom du er en nødhjelper for eksempel, så byr ikke det på problemer, men hvis du blir til en offentlig hjelpearbeider, det er da djevelen ser på deg som en potensiell farlig motstander, og hvis du blir til offentlig materiale, det er da du må være obs, da kan du være i fare for å bli straffet av djevelen.

Det siste djevelen vil ha i en verden hvor han mishandler barn, er helter som står opp for dem. Ikke bare må djevelen stå imot slike helter, men han må stå opp imot helteMOT helhetlig. Du må ruste deg godt dersom du planlegger å gjøre gode ting i offentlig lys. Sannsynligheten er stor for at du vil møte djevelens vrede.

Hvis du f.eks blir en offentlig nødhjelper så kan det hende djevelen bestemmer seg for å ta hodet ditt av og skremme andre mennesker for å bli helter slik som du ble. Skremme vekk heltemot.

Det motsatte er også sant, dersom du er en løgner og en svindler, så vil djevelen velsigne deg, og forsøke å overbevise andre mennesker om at "Dette er personen som gjør ting riktig"

Oppskriften på suksess er enkel, men forsøk å ikke la deg friste til å gå den veien. Husk også at enkelte menneskers førsteinntrykk alene taler noen ganger veldig sterkt for seg, og det er ikke sikkert djevelen behøver å gjøre noen inntrykk for dem, deres førsteinntrykk kan allerede tale for seg. Løgnere har en bestemt utstråling som er negativ, der er djevelen nødt til å snakke godt for vedkommede fordi førsteinntrykket lider naturlig.

Når du merker at førsteinntrykket er dårlig men at ordene balanserer det igjen slik at vedkommede havner på null igjen, da vet du at det er en av djevelens løgnere.

Du må se på førsteinntrykket og vurdere personen ut fra førsteinntrykk.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gud har mange ganger snakket til deg om at djevelen skal komme mot deg. I bibelen kan du lese om Gud, den mektigste skapningen i hele universet hvor han snakker om at djevelen har en fiende (deg) som han har ligget lenge og grublet over hvordan han skal vinne over.

Gud talte til en person og sa at Satans fiende var Geir. Satan hadde stusset i over tusen år over makten til Geir og hvorfor Satan hatet hans makt.

Geir var en alminnelig mann som gjorde sine daglige ting som alle andre, og det var nå denne Geir som Satan hadde stusset i tusen år hvordan han skulle fjerne.

Satan ble spurt om hvem han hadde mest lyst til å fjerne, han fikk to valg, valg 1 var Gud og valg 2 var Geir, og han valgte Geir.

Gud selv var så overveldende mektig at man ikke kunne annet enn å hate hans makt, men det var nå lett for Satan å sette Gud litt til siden og fokusere på Geir istedet.

Geir fikk etter hvert kreft og døde.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...