Gå til innhold

Den evige felle som nesten alle faller i


JunkPotato

Anbefalte innlegg

Det var en ond ånd som sa til menneskene: "En evig felle er her, og for å unngå den er du nødt til å begynne å mosjonere".

Da folk begynte å falle i fellen og de ble til ofre, da gikk de til angrep på alle de andre svake rundt omkring i verden og det ble til en religiøs verdenskrig som var omspunnet av mosjonister.

Det var en gang en gruppe mennesker som hadde et bittelite problem med et lite kort, kortet var frustrerende, men til slutt ble problemet så lite og ubetydelig at de glemte hele kortet, nå stod de ovenfor to helt nye problemer som var grensesprengende store og kortet ble glemt.

Det var en gruppe mennesker som ble demonisert, de hadde fått et nytt navn, deres første navn var: Menneske, men de ble omdøpt til "Demon", men de ekte demonene gikk fremdeles fritt og usett gjennom gatehjørnene, og den store gruppen som nå hadde fått nytt navn ble erstatningen eller klovnen som tok støyten for de ekte demonene.

Demonene mente at delt ansvar var det riktige valget å ta. Det var en engel som fortsatt stod på sitt at det riktige å gjøre, uansett hvilken skade som har oppstått, er å rette opp i skaden før den blir til en større skade.

Endret av JunkPotato
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...