Gå til innhold

Slutten på maskulinitet


JunkPotato

Anbefalte innlegg

I kirken går det fortellinger om mennesker som hadde blitt voldtatte og de hadde lyst til å snakke ut om det, men åndeverdenen som var ansvarlig for voldtektene ville ikke at de skulle tale fritt og høyt om det til noen.

Åndeverdenen så at deres ekte fiender var de maskuline mennesker, fordi de talte alltid høyt og direkte til folk, og disse lærte voldtektsofrene at de også skulle tale høyt og direkte.

For å tie voldtektsofrene var åndene nødt til å tie de maskuline mennesker i samfunnet, og begynte med å tie dem.

Det var en gang en sak som svekket en gruppe mennesker, og de ble permanent tilbakesatt av svekkelsen og kunne ikke lengre hevde seg og vise sin maskuline natur lengre. Det var slutten på maskulinitet.

Da verdens voldtektsofre oppdaget at folk ble mer og mer tilbaketrukne og mindre maskuline og mindre og se i debatter og det var færre folk som hevdet seg, da skjønte de og lærte av disse at de også skulle bare tie stille og godta.

Viktigheten av å stjele maskuliniteten fra mennesker var øverste prioritet nummer 1, og den åndelige verdenen arbeidet dag og natt med å stjele maskuliniteten til folk og tie dem, kue dem slik at de ikke lengre kunne snakke høyt om noen verdens ting fordi represaliene ville bli for sterke, de var blitt svekket.

Ånden gav seg ikke før han hadde svekket menneskene til de var tvunget til å ikke lengre kunne hevde seg og snakke høyt. Han gikk til angrep på immunforsvaret til menneskeheten, store deler av immunforsvaret sviktet.

Da folk mistet sin maskulinitet, da lærte voldtektsofrene også at de ikke hadde noe å tale høyt for. Alle som talte høyt og direkte var blitt til en indirekte fiende for åndene og på veldig varierte måter og metoder ble disse tiet for å indirekte lære voldtektsofrene at de også skulle tie.

Ånden gikk til angrep på maskuliniteten selv.

Endret av JunkPotato
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...