Gå til innhold

Russlands legitimering av folkemordet i Ukraina


Anbefalte innlegg

Diskusjonen på Russisk Stats-TV når nye høyder, med en stadig høyere åndelig dimensjon.

Vasyl V, politisk analytiker: Jeg hadde aldri trodd at Zelensky skulle bli så satanistisk.

Dmitry K, statlig TV-vert: Du brukte det rette ordet. Jeg tror det er grunnleggende korrekt å bringe inn Satanismen. Disse tingene kunne bare bli gjort av noen som tilber en annen, fiende av all mennesklighet.

Vasyl V: Uheldigvis har Zelensky og hans politikk, støtte, ikke bare fra de Forente Stater. Dette skjer i Ukraina, bare på grunn av US støtte. Det er en katastrofe, ganske enkelt en katastrofe.

Arai S, medlem av Presidium for Akademiet for geopolitiske problemer: Jeg vil gjerne fortsette med dette smertefulle temaet. Dette er et religiøst, psykologisk, folkelig tema. Vi må være svært spesifikke med hva vi understreker, og ikke vike tilbake for det. Jeg tror den Ortodokse kirke burde proklamere at Zelensky offisielt er framkomsten av Antikrist. Han er den offisielle Antikrist. Fra et ortodoks ståsted er denne mannen den klassiske Antikrist. Vi burde glemme etternavnet til Zelensky. Vi skulle ganske enkelt kalle Zelensky, Antikrist. Han har formalisert det, offisielt, praktisk og i skriv. Han gjorde en pakt med djevelen, og han har oppfylt sine forpliktelser i henhold til denne kontrakt. Det kan ikke bli noe diplomati eller omgang med dette. Vi må innse at det foregår en ødeleggelsen av Ortodoksi og dens eliminering.

Alexander K, politisk vitenskapsmann: Araik, jeg vil diskutere med deg. Du smigrer Zelensky ved å kalle ham Antikrist. Han er bare en liten demon, og ikke noe mer enn det. Ja, han tjener Antikrist, han bygger stein for stein.

Araik S: Min venn, det er så mye blod, et hav av blod, et hav av ukrainsk blid, en splittelse i Kirken. Det kunne ikke blitt oppnådd av en liten demon. Han er helt klart Antikrist. Denne Antikrist skulle blitt gjort ende på.

Alexander K: Du overvurderer Zelensky, i hermetegn, selvfølgelig.

Dette er den politiske analyse som serveres til det russiske folk. Det er ikke lenger bare en krig mot nazismen, men det er en hellig krig. Og det er ikke tilfeldig hvilke personer som blir gitt talerstol i beste sendetid.

Endret av ingenkanvite
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En av grunnene til at Attaturk var så vellykket var at hans politiske rivaler endte opp med å delta i et folkemord, og ble til gjengeld drept av Armenere som hevn.
Det er en relevanse og en linjer her som er veldig relevant for hva som uttales og debatteres på Russisk pop-fjernsyn, og jeg tror ikke de forstår hva som faktisk skjer vis den Russiske stat startet etnisk rensning av Ukraina. 

Lenke til kommentar

Vi får høre at vi ikke bør ha mulighet til å se TV-programmer fra Russland, da det er eksempel på at de har inneholdt «barnedrap-propaganda». Kanskje det nettopp er viktig å se hvordan slike overtramp kan skje i russiske stats-TV-kanaler, med statsansatte programledere, i beste sendetid.

Her er en smakebit.

Sciencefiction-forfatter Sergei L: For meg føles det som folkeopinionen har gått over i en selvopprettholdende sirkel av hysteri. Det hele nådde ett sinnsykt nivå av løgner, et nivå av syke fantasier. Bare tenk på alle disse historiene om Viagra, at pakker av det blir gitt til våre soldater slik at de skal voldta ukrainske bestemødre.

Anton K, programdirektør i RT, statskontrollert russisk TV-kanal: Ja, delt ut til våre soldater for å voldta ukrainske bestemødre. Disse bestemødre ville bruke oppsparte penger til sine begravelser på å bli voldtatt av russiske soldater. Jeg trodde ukrainere alltid hatet russere, eller at de folkene som identifiserte seg som ukrainere og ikke som russere. Et stort antall russere er tvunget til å tro at de er ukrainere.

Sergei L: Jeg reiste for første gang til Ukraina i 1980, som barn. Over der ville ukrainske barn fortelle meg at Ukraina er okkupert av moskovitter, at hvis det ikke var for moskovitter så ville de levd på linje med Frankrike, og at de led under okkupasjonen. De var ikke ukrainsk-talende ukrainske barn, de holdt seg omkring der og de var normale. De var russisk-talende og de hadde russiske etternavn. Faren til en av disse guttene var i hæren. De var russiske og russisk-talende.

Anton K: De skulle ha blitt druknet i Tysyna elv, akkurat der som andungene svømmer. Bare drukne disse barna, drukne dem rett i Tysyna elv. Dette er ikke din metode, for dere sci-fi-forfattere er intelligente mennesker, men det er vår metode. Hvem som helst som sier at moskovitter okkuperer dem, du drukner dem i en elv med en sterk understrøm.

Sergej L: Tradisjonelt, i Russland, brukte de kjeppen til det. Det fungerte bedre enn elven.

Anton K: Over der, hver eneste drit av små hus. Det er en masse ekle, stygge små hus. De ligger der som drit over hele de karpatiske fjellene. Karpatiske fjell er avskyelige. Hver hytte over der er kalt «smerekova khata». Skyv dem rett inn i disse husene og brenn dem opp.

Sergej L: Sovjet-unionen var i alvorlige problemer. Ukraina var en av de mest utsatte steder.

Anton K: Og det er fordi det ikke er meningen at det skal eksistere i hele tatt. Skulle Ukraina få bli i kartet over verdens land?

Sergej L: Ja, fordi jeg ville ikke like å leve i samme land som mange av de folkene som vil bli værende der.

Anton K: Så skyter vi alle sammen.

Endret av ingenkanvite
linjeavstand
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...