Jump to content
Sign in to follow this  
Guest 68f90...c12

Jeg tiltrekkes av damer med utfordringer

Recommended Posts

Guest 68f90...c12

Da jeg var sammen med den forrige samboeren innså jeg etterhvert at hun var "skadet" mentalt og slet med depresjoner og diverse annet "grums" fra fortiden. Jeg prøvde å hjelpe men hun ville ikke ha hjelpen jeg prøvde å gi. Hennes valg så greit nok. Senere har jeg innsett at jeg har en tilbøyelighet til å falle for damer som har noe av de tilsvarende "greier" som hun hadde; altså ting fra fortiden som er uhåndtert og gir diverse utfordringer i dag. Jeg har nettopp møtt en ny og innsett hun er like "skadet" som den forrige samboeren og har hatt en del kjipe opplevelser opp igjenom. Hun er nå blant annet sykemeldt på grunn av depresjon og måtte avbryte master-studie da hun ikke hadde håndtert diverse gamle og nye hendelser. 

Jeg har også innsett jeg er en hjelper og det er uvant når jeg er i en posisjon når jeg trenger hjelp fra andre. Dette er alt fra å få hjelp til praktiske formål (bor alene så bærehjelp trengs av og til) til andre ting. Jeg trives med å koordinere, og fikse og ordne i bakgrunnen. 

Jeg har en mistanke om at det er en sammenheng mellom de tingene over og jeg er usikker på om jeg vil inngå et nytt forhold med utfordringene som er beskrevet over. Jeg mistenker at jeg er en sucker for damer som har diverse "grums" mentalt og det er nødvendigvis ikke noe jeg vil gå inn i. 

Anonymous poster hash: 68f90...c12

Share this post


Link to post

Du ble jo overrasket selv. Romantisk tiltrekning pleier ikke å være spesielt underbevisst, så enten så er det ren tilfeldighet eller så er det en annen korrelasjon her, slik som alt-look og daddy issues.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...