Jump to content
Sign in to follow this  
Redaksjonen.

Tordenskiolds soldater tynger geoteknikkbransjen

Recommended Posts

Takk for gode refleksjoner. Vi kan ikke fortsette slik, og når politikerne blir konfrontert med dette så peker de bare på hverandre. Ingen er tjent med en slik situasjon. At en åpenbart politisk person ledet granskningen er en ting, men at båre Ap og Høyre peker på hverandre er nesten verre. Bare timer og dager etter katastrofen, kunne ordføreren skilte med at dette lå på sentrale myndigheter som hadde pålagt kommunen bærekraftsmålene osv. Erna svarer med det samme svevende klima-svaret, at slik er det bare, på grunn av klima. 

Vi har altså en hel arme av karrierepolitikere som har fokus på alt annet enn faglig forbedring, og folk i fokus. 

Nå er det Pride for alle penga, og den like fargerike ideologien later til å være av samme slag, det gjør virkelig ikke saken noe bedre. 

Pride-ideologien – antivitenskap satt i system

Erfaring viser at samfunn som vender ryggen til fornuft og vitenskap, får problemer. Med en prisverdig intensjon om å sikre LHBTI-personers menneskerettigheter står det norske samfunnet nå i fare for å bygge på antivitenskap. Det vil gjøre skade på demokratiets grunnvoll. Ole Jørgen Anfindsen

Share this post


Link to post

Å bruke de 3 (4) statsmakter som modell virker temmelig tungvindt. De ulike funksjonene må nødvendigvis fylles av fagfolk med noenlunde lik bakgrunn, i motsetning til politi, jurister og politikere (og journalister). Det finnes da nok av andre fagområder hvor man har noen som lager reglene, noen som gjennomfører prosjekter og noen som ser på ulykker. Det ville vel være mer naturlig å sammenligne med noen av disse hvis man ønsker et bedre system. Her brukes analogien langt ut over hva den er verdt.

Edited by Gunnar Mo

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...