Gå til innhold

Casual gaming-PC til småbarnspappa


Anbefalte innlegg

Dette er jo NOK EN TRÅD med samme tema, men tar meg allikevel friheten til å opprette denne. Jeg spilte mye før, men pga små barn har det blitt mindre tid til dette de senere åra. Nå som barna har blitt litt eldre ser jeg dog at muligheten begynner å melde seg. Trenger derfor en ny PC da min i7 2600k med gtx 780 ikke lenger holder mål. Jeg har sett meg ut to alternativer som begge er på tilbud hos Komplett.

Alt 1: https://www.komplett.no/product/1180517/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-i120-epic-gaming-pc-rtx-3060-edition?productList=notSet&position=1

Alt 2: https://www.komplett.no/product/1180567/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-epic-gaming-pc-ryzen-7-5700g

Alternativ nummer 1 gir meg jo en gaming-PC med en god GPU. Spørsmålet er derimot om CPU og PSU holder mål i årene som kommer?

Alternativ nummer 2 derimot ser mer solid ut i forhold til CPU og PSU? Det manglende grafikkortet er selvfølgelig et problem, men dette kan kanskje greit løses nå 4-serien til Nvidia kommer og flere legger sine gamle 3-serie ut på finn?

Jeg er ingen hardcore gamer, og trenger derfor ikke noe Ferrari-opplegg. Er allikevel fint at de fleste spill kjører i årene som kommer. Per nå har jeg en helt standard 1080p skjerm, men også på dette området ser jeg for meg at jeg kjøper noe litt bedre i nærmeste fremtid.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...